Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv z oddělení vražd (Johnny Messner) musí zabránit truchlícímu otci ve vypuštění „robotického viru“, o němž se domnívá, že zničí teroristickou buňku odpovědnou za smrt jeho syna – ale za nepředstavitelnou cenu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek velmi připomíná japonskou filmovou sci-fi tvorbu, kde se taktéž jakýkoliv problém řeší výrobou supervojáků v podobě všehoschopných a domněle neporazitelných robotů. Nejde však o žádný akční film, ale spíše o drama a to až do třetí třetiny celého dějství, kde to přeci jen dostane daleko akčnější ráz. Pomalejší tempo však vynahrazuje držením se hlavní dějové linky bez zbytečných rušivých vedlejších motivů. Jedná se tedy o obyčejný sci-fi příběh, který dokáží ocenit jen opravdový fanoušci tohoto žánru. Ta japonská šablona by ale přeci jen nemusela být tak okatá. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

V každom filme Biely dom vyhlasuje vojnu teroru, ako by už aj posledný prechlastaný bača niekde v upršaných kopcoch nevedel, že najväčší organizovaný terorista na svete je USA. Od roku 2001 zomrelo vo vojnách vedenými zámorskými truhlíkmi viac ako 500 000 ľudí, a to sú len oficiálne čísla. Tento film chce velebiť americkú armádu, ale darí sa mu presný opak - maximálne ju strápňuje. Inak ten Johnny Messner to bo nezabudnuteľný herecký výkon. Oči tam pučil jak keby mu trebalo v kuse srať. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový pěkně průměrný film, kde je to, co jsem od něj očekával. Menší role pro známé tváře, které ani v jednom případě nejsou tak malé, že by to byl jen štěk. Trochu akční scénář, který má nakonec i fantastické/sci-fistické prvky, no a do toho ještě trocha té trapnosti a ne tolik nudy. Jo, za mě průměr určitě. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Použijme Mayovo Uff. Ak na toto sa dokážu zohnať peniaze, tak tlačiarne za tou mlákou idú na plno. Bezlogický komplex zbytočných scén s takým tupým scenárom až sa rehocete pri boji v továrni s detsky vyzerajúcim Robocopom ako z Dráčika. Toto určite nie, a to nie ako formálne štruktúry alebo skúmanie príbehu. Toto nie z akéhokoľvek pohľadu od fanúšikov Rourka (???) až po milovníkov značky Porsche - pre nich to musí byť na záver veľmi zlé, lebo auto nemôže za to, že ho vtiahli do najhoršieho záveru aký kedy uvidíte. To, že je odkopírovaný z Bayových trademarkov, je zbytočné hovoriť. Hrach na stenu by sa nemal hádzať, ja idem. Cítim, že sa mi niekto hrabe v podvedomí. Nejaká pornohviezda. (videné 02.07.2016, BDrip) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Po dvou stašidelných kravinách (Checkmate, 24 hours), které jsem od Timmothyho Woodwarda junióra viděl, mě posledně překvapil průměrným, nicméně zábavným 4got10. WEAPONiZED je dle mého zatím jeho nejlepší film. Po režijní stránce je to sice čistá rutina a film vypadá jako prodloužená epizoda nějakého sci-fi seriálu z 90. let, jako byla třeba Zmije. Zvolený formát je sice 2,35:1, ale díky použitému digitálnímu videu vypadá často ploše a televizně. Nicméně je vidět, že se režisér snaží, aby film vypadal dražší, než je. A dokonce dojde i na robota z dvd coveru, což je u dnešních podvodných distribučních triků věc nevídaná. Navíc i když evidentě natočení v pár dnech, herci jako Rourke nebo zábavně přehrávající Sizemore jsou na plátně relativně dost. Rourkeho účast pobavila i náplastmi v obličeji, kdy je evidentně jasné, že přijal roli ještě než se mu zahojily jizvy po jeho další plastice. Trochu to připomíná účast Jana-Michaela Vincenta ve filmu Red Line, kde hrál z rozmláceným ksichtem, protože měl pád dní před tím nehodu v opilosti:) Hlavní roli má k mojí spokojenosti Johnny Messner, kterého považuju za totálně nedoceněného herce, co by mohl mít v akčním žánru skvělou kariéru. Proč ho někdo pořádně neobsadí, je mi záhadou. Jinak John Foo tu má jako kung-fu hacker jednu krátnou akční scénu. Nejhůř nakonec dopadnul scénář, nebo to co z něj zbylo. Prvních 50 minut jde v podstatě o detektivku, ve které hlavní hrdina, detektiv, pátrá po možném vládním spiknutí. Pak se odhalí, o co tu jde, což zpětně popře logiku některých věcí, film razantně změní směr a dojde na zmiňovaného robota z obalu dvd. Celkově jsem se slušně pobavil, ani moc ne na účet tvůrců, i když při trochu větším rozpočtu a lepším scénáři, mohlo všechno dopadnout mnohem líp. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama