Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 3
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (668)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa chystal na Pabla, ale časové medzery medzi jednotlivými sériami ma odradzovali. Kámoši do mňa hučali:"Nepozeráš Narcosa???, však práve beží na stv aj prime..." A ja na to -"No, muchas gracias... , ja nebudem pozerať dabovaného Narcosa, ja si to vychutnám v perfektnej španielčine, mám ju rád." Seriál je urobený veľmi zručne, pútavo, postavy som si okamžite obľúbil a to doslova všetky od dobrých až po záporákov. Pablo ? super, ale veľmi vďačný som bol za suprové vedľajšie postavy s nezabudnuteľnými menami Gatcha a Pacho (nie hybský zbojník). Zvlášť Pacho ma zaujal, bol som rád, že v 3. sérii dostal väčší priestor. Dúfam, že nebudem spoilerovať, veď každému je jasné, že Pablo umrie, ale bol som neskutočne šokovaný, keď v závere 2. série Pablo odišiel na onen svet, pretože som si myslel, že aj 3. séria bude o ňom. Prvé dva diely 3. série sa zdali o čosi slabšie, ale išlo skôr o to, že sa trebalo zoznámiť s novými tvárami. Potom ma dostala aj 3. séria. Tvorcovia si dali záležať , vydarili sa prestrihy na skutočné zábery, v ktorých ste si mohli porovnávať hercov s reálnymi postavami, ich oblečenie, prostredie...Hltal som to po 4-5 dieloch, takže som sa do toho zažral parádne a rovnako parádne som si to užil. Gracias...100%. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

První dvě série jsou skvělé, všechny postavy jsou úžasně napsané a napětí by se dalo krájet. Bohužel s příchodem třetí série a odchodem agenta Murphyho, stejně jako mnoha dalších postav, kvalita upadá. Agent Peňa to bohužel sám neutáhne, navíc se zdá jaksi unavený. Ačkoliv tedy třetí série nedosahuje kvalit těch předchozích, stále je na co koukat a o zvraty není nouze. Celkově vzato si seriál zaslouží čtyři solidní hvězdy. Rozhodně si ho budu pamatovat dlouho. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wagner Moura jakožto Pablo Escumbar je zde mazanej jak chleba od Ládi Hrušky, ale jeho výkon nijak nevypovídá o kvalitě seriálu. Narcos je spíš hodně polopatickej pseudo-dokument, který je moc divácky vstřícný vůči mainstreamový obci. Kdyby šel Netflix víc na dřeň a pojal celkovou stylizaci/pojetí víc explicitně, neměl bych žádný výtky. Jo a jen tak mimochodem: největší narkobaroni jsou stále Walter White a Jesse Pinkman, co si budem. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte stále platí, že najlepšie scenáre píše sám život - a ajkeď seriál Narcos upozorňuje na začiatku každej epizódy, že dej prispôsobuje scenáristickej gradácií oproti presným skutočnostiam - sila tohoto počinu spočíva práve v skutočných základoch príbehu a v stvárnení historických postáv. Autentickosť, čistý obraz bez prehnaných filtrov a geniálne obsadenie v osobách Moura - Holbrook - Pascal robí pre mňa z Narcos najlepší seriálový počin od dôb Dextra. Aj keď sa to žánrovo nedá porovnať, maximálne tak v hudobnom doprovode :) A o to lepšie. 100% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria bola skôr buddy movie o dvoch agentoch DEA, riešiacoch problém (ktorým nebolo nič menšie, ako osoba menom Escobar). Do toho živelná atmosféra, skvelé akčné scény, parádne postavy, tomu odpovedajúce herecké výkony a vymakaná výprava. Escobar bol samozrejme dôležitý, ale naplno si to pre seba ukradol až v druhej sérii. A za seba dodávam "bohužiaľ". Jasné, aj druhá séria je poriadna drsňáčtina, ale DEA ustúpilo do úzadia, v niektorých častiach druhej série sú to vyložene nedôležití štatisti. A Escobar? Escobar je hlavnou postavou, nanešťastie sympaticky môže pripadať len psychopatickému divákovi, nakoľko ide o šialeného masového vraha. Najneskôr po tom, čo vyvedie jednej z najsympatickejších postáv prvej série, som mu prial, aby ho rozstrieľali na sračky. Čo sa nakoniec, našťastie, aj vyplnilo. Na konci zostal uštvaný tučný chlap, ktorého dobehla karma. Kým prvá séria šla k 90%, druhá skôr "len" k 70%. Ale stále nadpriemer a spokojnosť. Bohužiaľ, oproti tretej sezóne i predsa len troška slabšia druhá bola hotovým zázrakom. Tretia séria je vyložený prúser a prepadák za 40%. Odišiel z nej Murphy (a tým pádom i jeho strašne zábavný "sprievodný monológ" z prvých dvoch sérií) a Escobara vystriedal mimoriadne nudný gang z Cali. Tretia séria chytila dych až v posledných dvoch (z desiatich!) častí. A z Narcos: Mexiko som zvládal ledva-ledva dopozerať prvú epizódu, strašná nuda. Takže ako celku tomu dávam len 60%. ()

Galerie (500)

Zajímavosti (59)

  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V této epizodě sledují agenti jednoho amerického pilota jménem Barry Seal, který byl jeden z vrchních pašeráků Pabla Escobara. V epizodě ho najdou pod krycím jménem Ellis McPickle. Barry Seal sice skutečně existoval, jeho krycí jméno však bylo Ellis McKenzie. (Hlavonozec)
  • Wagner Moura žil několik měsíců v Medellinu, aby nasál atmosféru tohoto města. (jerry12)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama