Reklama

Reklama

Nejlepší zbraní proti nepříteli je další nepřítel... Během rutinní policejní hlídky je Christian Toft se svým kolegou povolán ke zdánlivě obyčejné události domácího násilí. Případ ale vezme za své, jakmile vyjde najevo, že brutální okolnosti případu jsou přímo spojeny s plánovanými teroristickými útoky. Christian se vydává na cestu msty za Libyjcem Ezrou Tarzím, který ale sám pronásleduje fanatického vůdce, Salaha al-Dina. Ten se chystá v Evropě rozpoutat ohnivé peklo, čemuž se snaží zabránit rozvědka CIA, jež rozehrává nebezpečnou šachovou partii. Závod s časem začíná… (Česká televize)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (60)

Marze 

všechny recenze uživatele

Útržkovité, těžkopádně nastříhané (asi proto, že je to útržkovité). Brian De Palma's Domino přivedl současný thriller k ostudě. Jako současný film to nevypadá. Jsou zde ploché postavy a vedlejší zápletka je mýdlová opera. Vůbec vypravěčsky to je katastrofa. Má to 89 minut, ale připadalo mi to jako dvojnásobek. Skoro slyším režiséra jak kdykoli se herci pokusí o vyjádření nějaké emoce křičí "vykašli se na to". Přitom v tomto nevyužitém potenciálu jsou zajímavé myšlenky. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nikolaj Coster-Waldau coby dost špatný policista, který zapomíná doma služební zbraň a nechává zraněné kolegy bez první pomoci, se vydává na stopu islámských teroristů. Název Domino spíše než spatlaný námět lépe vystihuje Skavlanův scénář, který se stránku po stránce prostě hroutí. Režijně je tenhle thriller naprosto rutinní a pro Briana De Palmu představuje vyloženě krok zpět. Jeho podivná fascinace zobrazováním hrozby terorismu mi docela stačila v Zredigováno, tady už je to vyloženě unavující, zvlášť po rovnou dvojím zobrazení teroristického útoku na fiktivní filmový festival v Amsterdamu. Jen by mě zajímalo, zda se tímhle tvůrci snažili říct něco víc a ne jen šokovat (zejména nizozemské) fanoušky, kteří navštěvují evropské filmové festivaly, na něž se tenhle snímek ani nedostal. Strašná rána vedle. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak Dominu jsem věřil trochu víc! Nikolaj mě v Trestanci ukázal, že umí a to dost! Nicméně zde výkon jak kdyby na půl plynu. Známej ksicht Pearce zahrál záporáka asi tak mizerně, jako Willis v posledních pěti - šesti jeho béčcích, no a samotnej De Palma, kterej nese tu největší zodpovědnost... Tak ten si na sebe upletl silnej bič! Jo a to tomu ještě hrozně ublížila hudba, za kterou by si Donaggio zaloušil pár kopanců do držky. 40% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery!!!! Obrovské zklamání. Nebo spíše hodně špatná parodie několika různých filmů. A spousta klišé, nebo lépe řečeno hodně nelogických a hloupých situací, (zapomenutá pistole, nechání kolegy napospas osudu, horolezecká přehlídka na římse, zabijácký dron, zapojení CIA). Je toho na mě tolik, že obdivuju toho, co dokázal vymyslet takhle hloupý scénář a Briana za to, že má ve svém věku zapotřebí točit tyhle srágory, (ironie). A Snareda za to, že tomu šoupl tolik hvězd. A nakonec sám sebe, že jsem to dokázal dokoukat až do konce, protože to už bylo vážně veliké, několik nekonečných minut trvající utrpení. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se k tomuto filmu dostal celkem náhodou a musím uznat, že takhle se to prostě nedělá. Nebylo to dobrý, nebylo to zábavný, ani napínavý. B. De Palma není žádný ořezávátko, navíc si přibral na pomoc hned dva herce z Game of Thrones, ale ani tohle nepomohlo, protože tady to nefunguje od základu. Vlastně moc nechápu, co si od toho kdo sliboval, protože podobně hloupých thrillerů jsou mraky. ()

Galerie (27)

Související novinky

Hororový Harvey Weinstein

Hororový Harvey Weinstein

03.06.2018

Od posledního filmu Briana De Palmy (Zjizvená tvář, Mission: Impossible) uběhlo již šest let, zatímco jeho nejnovější snímek Domino s Nikolajem Coster-Waldau a Carice van Houten kvůli složitým… (více)

Reklama

Reklama