Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (360)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nesmírně překombinované, až mám pocit, že se v tom postupně všichni ztratili, od herců až po režiséra. Ono ukočírovat podfuk na pátou už není jen tak. Zvlášť když to máme v komedii. Navíc Blake Lively mi zde těžce neseděla. Jediné na co si člověk vzpomene, tak asi když se milá lehce psychopatická maminka Anna Kendrick nasouká do černých šatů po své mrtvé nejlepší kamarádce :) A to podle mě nestačí... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z počiatku je to svižné, komicko - napínavé dobrodružstvo, aby sa to nakoniec premenilo na trošku zbytočne komplikovaný thriller. No ale možno, by to bez toho asi nefungovalo. A ja som rád, že sa občas niekto pokúsi takéto hitchcockovské námety zmodernizovať, ale štýlom, ktorý zaujme aj starosvetských fanúšikov. Takých, ako som ja. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Blake Lively nezklame zkrátka nikdy, ale doby, kdy jsem přísahal na Annu Kendrick jsou zřejmě nenávratně pryč. Ne, že by mi ve filmu nějak překážela a možná to bylo shodou okolností, ale občas mi přišla mírně otravná. Před uplynutím poloviny jsem se začal trošku nudit, naštěstí to vyvažuje druhá “Gone Girl-polovina “ jež je poměrně napínavá a celkem inteligentně napsaná. Štempl “podle skutečné události” funguje na plné obrátky, pro mne však mírné zklamání, věřil jsem v bezprecedentní pecku, tohle si znovu nepustím. Slabší 4. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Plusy: fajn soundrack s francouzským popíkem, luxusní Blake Lively a její kostýmy. Mínusy: zmatečný scénář, předvídatelné vyústění (máme tu několik porušení pravidel pátera Knoxe), neumětelské mixování thrilleru a nevhodného humoru. Film na mě působí, jako by byl natočený na motivy knihy, kterou ve volném čase napsala znuděná americká mamina - máme tu hrdinky, které mají dokonalé děti, lidi s očividně nadprůměrnými příjmy, záhadu, kterou vyřeší hlavní hrdinka lépe než policie... zkrátka takový malý americký sen malé americké mysli. Zároveň mi vadilo, jak jsou ve filmu vyobrazení všichni muži jako buď zženštilí (gay módní návrhář, taťka chovající se jako mamka), nebo neschopní (Sean, černošský detektiv). Pak jsem si všimla, že film natočil režisér ženské verze Krotitelů duchů a mnohé se vysvětlilo... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hi Moms ! '' --- Tedy nevím koho napadlo obsadit do téhle komedie lehce balancující na hraně thrilleru Annu Kendrick a mého miláčka Blake Lively, ale zasluhoval by za to metál ! Ten kontrast nesmělé neustále přitakávající puťky a naprosto suverénní tygřice po všech stránkách mně děsně bavil. Bavily mně i dialogy, občas se pro sprosté slovo nešlo daleko, ale tady vše sedělo jak prdýlka na hrnec. Nevím proč, ale když mluvila lascívně Blake tak to nepohoršovalo, ani mně to nevhánělo ruměnec do tváře, naopak užíval jsem si to naplno... Mám takovej dojem, že se na tuhle Věčně mladou krásku co si jí na Mělčinách chtěl dát jeden zubatej mořskej predátor podrobněji zaměřím. Z celkem vtipného začátku jak už jsem psal výše film náhle sklouzne krapet do dramatična a ž jsem chvilku nechápal tu nevyváženost. Naštěstí to má svůj důvod a konec vše celkem pěkně spojí. Vše se pořád nese v lehké nadsázce a lehké ironii a celé to na mne působilo velice příjemně. Takovéhle komedie si dám líbit ! Dávám 4 nachlazené sklenky Martini z Londýna * * * * ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)

Reklama

Reklama