Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

6+/10 Podľa recenzií na Goodreads je predloha filmu odpad najväčších rozmerov a iba skvelé načasovanie po Gone Girl zabezpečilo túto hollywoodsku adaptáciu (a možno aj vydanie knihy). Samotný film kmitá medzi snahou o seriózny thriller a paródiou na lifetimeovské soap opery a je tak uletený (a zručne nakrútený a obsadený), že sa nemožno nudiť. Anna Kendrick a Blake Lively úplne excelujú, no scenár je plný dier, slabých motivácií a nedôveryhodných zvratov. Asi by som preferoval radšej priamočiaru paródiu na thrillery ako tento miš-maš. Ale bolo to maximálne štýlové! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z počiatku je to svižné, komicko - napínavé dobrodružstvo, aby sa to nakoniec premenilo na trošku zbytočne komplikovaný thriller. No ale možno, by to bez toho asi nefungovalo. A ja som rád, že sa občas niekto pokúsi takéto hitchcockovské námety zmodernizovať, ale štýlom, ktorý zaujme aj starosvetských fanúšikov. Takých, ako som ja. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Režisér Paul Feig jako by se nemohl rozhodnou jestli natočí kriminální komedii , vztahový thriller , hororové melodrama nebo to všechno smíchat. Ale mě se to líbilo a bylo zde i dost vtipných hlášek. Film přepíná mezi postupným rozplétáním záhadného Emiliina zmizení, mezi dějovými zvraty a zároveň se snaží bavit sarkastickými hláškami humorně charakterizovaných postav. Hezké je budování zvláštního napětí v přátelském vztahu hlavních hrdinek. Obě mají jiné povahy. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kombinace thrilleru a komedie? Inu proč ne. Přestože dílko není nijak ohromující, je zábavné a svižné a jako oddechovka ujde. Podle mě je v komediálních scénách film silnější. Ke kladům připočítávám i logické, byť dosti zašmodrchané, vysvětlení. A přesné obsazení Anny Kendrick do role snaživé domácí puťky, Blake Lively jako sebevědomé snobky a Henry Goldinga pro jeho dekorativnost. SHRNUTÍ: Bacha, na samoživitelky v domácnosti, jsou zvyklé poradit si se spoustou problémů. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemné a celkem i zábavné překvapení s nesmírně nesympatickou Aničkou v hlavní roli. Zprvu jsem to měl zapnuté jen jako kulisu, ovladač byl daleko a já tušil, že to bude jen podprůměrná tlachárna s odpadovými druhořadými celebritami, které se do populárnějších snímků nevešly, ale nakonec to dost předčilo mé očekávání a zajímavý mix žánrů si zcela získal mou pozornost. Určitě to není bůhvíjaká pecka, ale určitě stojí za to, malinko si s tím krysím xichtem Kendrickovic zapátrat v minulosti neznámé kamarádky. Možná to překvapí i vás. 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama