Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Videa (14)

Trailer

Recenze (79)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

No spíš BLOODLANDS.. vzhledem k prostředí (makových polí) a stylu vyprávění: Motivace hlavního hrdiny je trochu pochybná... hledat osvícení.. vzhledem k brutalitě a propracovanému vzoru utrpení. :) Ale ty bitky jsou fakt BADASS na obvyklou seriálovou kvalitu... je to fack síla. I kdyby byl Suny jen obyčejný nájemný řezník... na kvalitě by to rozhodně neubralo. :) Na pilot zatím dobrý.. uvidíme co ještě příběh. ale jak říkám, po stránce akce, boje, krve a velmi brutálních způsobů smrti... vysoký nadprůměr navíc, je tam pěkná zrzka.. a to je další+. :) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, proč si někteří stěžují na story. Mne přijde děj mimořádně zajímavej, tvůrci rozhodně maj co nabídnout. Vizuální stránka na seriál nadprůměrná, má to dobrou atmosféru, občas napětí a prostředí je pro seriál s post-apo světem ideální. Herci nejsou nejhorší, Daniel Wu i když krapet arogantní, tak má dostatek charisma, je to správnej sympaťák a i jeho hřebec se povedl. Ještě mne potěšil mentor na vozíčku, co umí ovládat chvaty v šílené rychlosti a je strašně zajímavej. Vdova nesmírně sexy, pak ještě ta blondýnka s mečem a záporák v podání Barona správně evil. Potěšilo cameo Cung Leeho. A co se týče akčních scén: nejlépe dopadla první bitka u ohniště, plno zlomenin. Zbytek mne moc nezaujal. Né, že by souboje měli vyloženě špatnou choreografii, dokonce vizuálně je radost na ně koukat, lahůdkové střihy, úhly kamer - souboje maj realistickej základ, ale po chvilce se to přepne do samotného lítání, to totálně nenávidím a nechápu, jak někdo může si dovolit posrat akční scény. Hlavně jsem se těšil na finále Wu vs. Cung Le, minutová výměna chvatů úžasná, následně tam však začnou panáčci lítat a točit se všemožně ve vzduchu, jděte s tim do prdele! Finále je úplně směšný ty vole. Jinak souboje za celej díl jsou dva, v posledních dvou dílech po jednom! A kolikrát i ten scénář mne dost irituje, postavy se snad teleportují a návaznost nedává smysl. Takže dopilovat ten scénář a zejména nechat akci při zemi, jinak si nemám na co stěžovat. No, přidat pořádnou hudbu by se šiklo. Uvidim co druhá série. PS: Ale dost mne rozsekal poslední díl, kdy každej chce zabít každýho :-D ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 5 dílech, dále už nezaujalo. Nápad je skvělý - malé území poválečného nebo postapokalyptického světa ovládané barony, akční scény ucházející, ale příběh nudný a tupý. Když už na začátku je potřeba příběh natahovat nesmyslnými zvraty, tak nevím, jak by to vypadalo třeba (nedejbože) v dalších sezónách. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dynamicky a svižně natočená dystopická mysteriózní vize neootrokářské společnosti pro fanoušky kung-fu. 1) Zaujal mě 41letý Daniel Wu (Sunny), 24letý Oliver Stark (Ryder, syn barona Quinna) a velmi pěkný 16letý Aramis Knight (M. K.). Věk protagonistů se vztahuje k první řadě._____ 2) Druhá řada je zajímavější než první._____ 3) 21.5.2019 - Třetí řada je ještě lepší. Postupně divák odhaluje logiku a vnitřní řád zobrazovaného světa i děje. Získáváme stále větší nadhled spolu s tím, jak hlavní postavy překračují úzce lokální zájmy._____ 4) Zvláštní pozornost si zasluhují vtipné souboje, které svou barvotiskovostí bavily dokonce i mě. Lákavá a atraktivní choreografie bitev je divácky vděčná. Netuším, jak moc jsou předváděné metody účinné, ale je mi to fuk. Ovšem ke konci mě to poskakování a stále stejné piruety bavily už méně._____ 5) Objevili se další pěkní kluci: 21letý Dean-Charles Chapman (Poutníkův bojovník Castor), 31letý Lewis Tan (bratr Vdovy Gaius Čau) nebo Thom Ashley (šéf prosnuvších ve 3. řadě Eli)._____ 6) Svět bez střelných zbraní se mi nečekaně zaryl pod kůži a to přes skutečnost, že počet mrtvol ve třetí řadě se může směle měřit i s jinak v tomto směru nedostižnou Hrou o trůny._____ 7) První řadu natáčeli v okolí Edgardu v Lousianě. Druhou a třetí pak přenesli do Irska, zejména na Cliffs of Moher._____ 8) Příběh se uzavřel. Tvůrci si ponechali zadní vrátka a naznačili možné pokračování v posledních minutách, nicméně, jak už víme z tisku, další řada se točit nebude. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické, westernové akční béčko v podání kung-fu hvězdy Daniela Wu, kterého jsem bohužel dlouho v ničem neviděl a je to škoda. Souboje jsou hodně nabušené, povedené a s každým dílem je choreografie lepší a lepší. V druhé řadě jsem hlavně jásal nad Nickem Frostem, nečekal jsem, že bude předvádět takové kousky xD. Za poslední díl by se nestyděl ani mistr krvavých lázní Quentin Tarantino :) ()

Galerie (895)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se v americkém státě Louisiana. (Rominator)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu (Action Unit / Second Unit Director) na prvních šesti epizodách této série pracoval Stephen Fung, na ostatních tuto pozici zastával Andy Cheng. (Rominator)

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama