Reklama

Reklama

Trollové: Hrátky se svátky

(TV film)
  • Česko Skvělý trolí svátek (více)

VOD (1)

Když si královna Poppy uvědomí, že Bridget a Bergeni nemají vůbec žádný svátek, přichystá pro Větvíka a Snack Pack plán, jak jim nějaký ten svátek dopřát. (Netflix)

Recenze (5)

melloun odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě víc ukřičené a rozblikané než film. Bohužel ani písničky se mi moc nelíbily. Na to jak to bylo krátké, tak moje utrpení bylo obrovské. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Auditivně provokativní, vizuálně dráždivé a krapet fyzicky zneklidňující. Přesně, jako když stojíte ve frontě na pokladnu, načež se za vás postaví nějaká random bába s dědkem a při tom, jak začnou vykládat ten svůj kapitalisticko-konzumně přeplněný nákupní vozík zbožím na pás, vám jeho rantlem začnou neustále najíždět do prdele a vy nevíte, jestli to náhodou nedělají schválně a drze vás nepopostrkují dopředu k placení, nebo jim jen jejich motorické dysfunkce brání v kontrole ukotvení polohy onoho vozíku na jednom místě. Tož takové nějaké pocity vyvolává i tento speciál. Mám chuť si do něčeho bouchnout pěstičkou. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážna povinnosť tak typická pre úspešnejšie animáky, tentokrát ale s priveľmi jednoduchým námetom. Na druhej strane je to hravé, farebné, proste podobné celovečernému snímku a pre detské publikum to určite splní účel. Mňa to ale dosť nudilo a pesničky boli až otravné. 40 % ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama