Reklama

Reklama

Nic mě nezastaví

Obsahy(1)

Lisa je bývalá agentka a svobodná matka malé holčičky. Když její dceru během dovolené někdo unese, je rozhodnuta raději zemřít při jejím hledání než strávit zbytek života bez ní... (TV Prima)

Recenze (19)

laik_60 

všechny recenze uživatele

filmový akčňák hodný našich komerčných televízií. Škoda pozerať. Videné po dvoch rokoch znovu. Vôbec som si nespomenul na obsah. Či je to vplyvom Covidu, alebo koronakarantenovou krízou alebo vekom, jednoducho zvyšujem z pôvodnych dvoch bodov za "akčnosť" a dramatičnosť a efektny zaver ešte jednu hviezdu. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobře koukatelný thriller, který si hraje na směsici - podle názvu a rozjezdu akce hned evokující film "Zastav a nepřežiješ (Cranck)", provedením připomíná "96 hodin (Taken)" a zápletkou připodobňuje "Tajemný let (Flightplan)". Slušná kombinace, slušně dynamický jízda. Jen o level (pár levelů) níže, škoda těch nedotažených či překombinovaných chování postav a zamrzela mne ta jednoduše uzavřená koncovka. Nějak nechápu, proč jsou tu mezi hodnoceními ty odpady?! Za mne sympatické a neurážející 2*hvězdy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Angela Dixon se mi v tomhle snímku líbila, akční scény jsou s ní docela fajn, i když rozhodně nejsou dokonalé. Přesto mě příjemně překvapila a docela dobře to chlapům sem tam dává. Pro záchranu dcery by udělala snad všechno. Jasně, scénář má hodně mezer, ale jednoduše pojaté téma se mi jednoduše líbilo. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Tento film je dehonestovaný oprávnene. Neskutočne zlá kamera, zle vedenie hercov, zlý scenár. Akčné scény sú zostrihané tak, aby z nich nebolo nič vidieť, hlavná postava (to už nemohli na castingu nájsť aspoň o trocha krajšiu herečku?) polovicu filmu skáče cez strechy a to celkom chaoticky, pričom v krajine kde sa bežne nosí Burka by to jej použitím vyriešila hneď na začiatku tak, ako sa udialo až na konci. Tvári sa to ako realisticky spracované, no od reality to má ďaleko. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Filmov o únosoch a obchodovaní deti je mnoho ale tento je niecim iní O žene, ktorá sa nevzdala a išla aj cez mŕtvoly len ,aby zachránila svoje dieťa, ktoré jej uniesli počas dovolenky so svojím špeciálnym výcvikom, je to Dráma, kde nechýba napätie aj akcia i keď si mohla vybrať lepšie miesto na dovolenku ale hlavnú pointu zistí každý sám na konci filmu ,Za mňa 3* a nechápem ako mohol niekto ohodnotiť ODPAD keď to neprislúcha tomuto hodnoteniu.Film stojí určite za vzhliadnutie a nie len prečítanie negatívnych recenzií ()

Galerie (95)

Reklama

Reklama