Reklama

Reklama

Barry

(seriál)
  • USA Barry
Trailer 2
USA, (2018–2023), 15 h 55 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvůrci:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshler, Rightor Doyle, Paula Newsome, John Pirruccello, Alejandro Furth, Sarah Goldberg (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Černá komedie Barry v hlavní roli s Billem Haderem pojednává o deprimovaném, podřadném nájemném zabijákovi ze Středozápadu (Hader v titulní roli), který během své vražedné mise v Los Angeles zcela propadne herectví. Fuches, který zařizuje Barryho zakázky, jej „pronajme“ velmi brutální čečenské mafii z Los Angeles, v jejímž čele stojí Goran Pazar a jeho pravá ruka NoHo Hank. Barryho “terčem” je začínající herec, který má poměr s Pazarovou manželkou. Barry sleduje svou oběť na lekci herectví, kterou vede oblíbený učitel a guru Gene Cousineau, kde je okamžitě okouzlen skupinkou herců - a především Sally. Barry chce mezi těmito nadějnými talenty začít nový život, ale jeho zločinecká minulost ho drží ve svých spárech. Dokáže najít mezi oběma světy rovnováhu? (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (89)

ywo666 

všechny recenze uživatele

No toto nebola moja salka kavy. Na komediu to je malo vtipne. Na psychologicku dramu moc uletene. Na striedacku sa to tvari inteligentne aby vzapeti bolo totalne hlupe. Akcie tu vela nie je a aj tak posobi groteskne a prisposobuje sa pribehu. Hlavne dalsie serie sa na moj vkus tvaria moc artovo a alternativne. Postavy su vacsinou nesympaticke alebo sa neskor v nesympaticke vyprofiluju. Cest NoHo Hankovi, ktory si drzal svoj standard velmi dlho. Akoze je to zaujimave, originalne. Obcas som sa dobre zasmial (raz za dva diely). Obcas celkom drsne a napinave. Ale mimo moju misu. Slabe 3*, takych 50%. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud mate radi Tarantinovskou a Ritchieho poetiku a vsechny tyhle stylovy odnoze, tak tohle je serial presne pro vas. Prvni dily jsou rozjezdovy, ale ma to prudce vzestupnou trajektorii a posledni dily prvni serie patri v tomhle zanru, pokud jde o rafinovany dialogy, absurdni situace i (na pomery tv mainstreamu) prepalenou brutalitu, mezi to nejlepsi, co jsem kdy videl...Pro me rozhodne opozdenej serialovej objev roku. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost netradiční komediální seriál. Člověk si hned vzpomene na Dextera, ale je to jiné. Pilot je trochu zvláštní, tak uvidím dál. Seriál kombinuje prvky komedie a krimi. Barry je nájemný zabiják, který se přestěhuje do L.A. a objeví vášeň pro divadlo. Snaží se to zkombinovat s se svou netradiční prací. Je to dost ujeté a nové série jsou čím dál lepší. Dost se mu to rozjede a sám se do toho zamotá. Nakonec po něm jdou všichni a on se musí rozhodnout, zda ochrání sebe nebo své blízké. Místy tam jsou dost vtipné momenty, hlavně co se týče mafie. I akční scény jsou tu dost slušné. Rozhodně je to celkem netradiční role pro Billa Hardera. "Nemiř na mě!" ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

To je tak krásně neuchopitelný, nepředvídatelný a divný, že si tomu dovolím napálit plnej knödl už po šesté epizodě. Uvidíme, jestli drajv vydrží a nebudu snižovat, ale zatím nadhodnotím za odvahu a za Bill Hadera, kterýho jsem měl rád už dřív, ale teď ho prostě miluju. Akorát to teda často není vůbec komedie, tak bacha. Když už tam ale nějakej fórek je, je parádní, suchej, chytrej a sedí. Plus ten parádní satirickej podtón, kterej si střílí z herců, mileniálů a dnešní ameriky. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

První tři hodiny člověk sleduje příběh plný šílených zvratů a prapodivných rozhodnutí, různorodé charaktery, ale nic extra oslnivého, prostě průměr, říkám si. Až poslední dvě epizody vykopnou seriál o hvězdu výše. Konečně Barry dosáhne bodu zlomu, a já mu to všechno žeru i s navijákem. Bill Hader v nezvykle vážné roli, která mu ale báječně sedí. 77% ()

Galerie (362)

Zajímavosti (1)

  • V seriálu je několik náznaků, že tvůrci Bill Hader a Alec Berg jsou velkými příznivci metalové hudby. Na plakátech v pokojích různých postav tak můžeme zahlédnout plakáty kapel jako jsou Metallica, Pantera či Anthrax. (KubiSchroder)

Související novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama