Reklama

Reklama

Barry

(seriál)
  • USA Barry
Trailer 2
USA, (2018–2023), 15 h 55 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvůrci:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshler, Rightor Doyle, Paula Newsome, John Pirruccello, Alejandro Furth, Sarah Goldberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Černá komedie Barry v hlavní roli s Billem Haderem pojednává o deprimovaném, podřadném nájemném zabijákovi ze Středozápadu (Hader v titulní roli), který během své vražedné mise v Los Angeles zcela propadne herectví. Fuches, který zařizuje Barryho zakázky, jej „pronajme“ velmi brutální čečenské mafii z Los Angeles, v jejímž čele stojí Goran Pazar a jeho pravá ruka NoHo Hank. Barryho “terčem” je začínající herec, který má poměr s Pazarovou manželkou. Barry sleduje svou oběť na lekci herectví, kterou vede oblíbený učitel a guru Gene Cousineau, kde je okamžitě okouzlen skupinkou herců - a především Sally. Barry chce mezi těmito nadějnými talenty začít nový život, ale jeho zločinecká minulost ho drží ve svých spárech. Dokáže najít mezi oběma světy rovnováhu? (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (89)

Zajda. 

všechny recenze uživatele

Výborná studie hlavní postavy, která se postupně z černé komedie přetavila na plnohodnotné drama. Bill Hader je fakt král, když jsem koukal na prvních pár epizod, nikdy mě nedapadlo, že se to vyvine do něčeho takovýho. Je to perfektně napsaný, excelentně zahraný a (hlavně ve 4. sérii) velmi osobitě zrežírovaný. Zkrátka totální granát, na který budu ještě dlouho vzpomínat. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %, 2. série - 80 %. Černým humorem prosáklá bizarnost, která se i přes ne zrovna originální téma nájemných zabijáků dokáže od svých předchůdců odlišit a najít vlastní tvář. Tvář Billa Hadera, který se úspěšně řadí po bok dalších komediantů, kteří dokázali plynule proplout do vážnějších vod. 3. série - 75 %, 4. série - 70 %. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako hovorí kolega Jaro.Krafcik, seriál sa dá zhltnúť ako malina, časti sú krátke, svižné, rýchle. Čakal som však viac humoru a väčšiu dejovú zápletku. Nebolo to zlé, ale zrejme to nie je celkom seriál pre mňa, nenašiel som si tam postavu, ktorej by som vyslovene fandil. Za osem častí som sa osem krát nezasmial a tak do druhej série (zatiaľ) nejdem. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Barry byl pro mě něco neznámého, nového a také něco co jsem podle plakátu musel alespoň na HBO Max zkusit. Vyplatilo se to? Moje odpověď je ANO! Barryho jednoduše miluju i přes jeho slabší 1. sérii, která se zaměřuje spíše na Barryho jako herce než jako na vraha. To ale není nic špatného ba naopak. Díky tomu, že divadlo zde dostává více prostoru, tak se divák seznámí více s vedlejšími postavami a hlavně se Sally a panem Cousineau. Postavy ale, které si celý seriál napříč 1. a 2. sérií berou jen pro sebe jsou Barry, Fuches a Hank. Každá z nich zabaví (hlavně Fuches ve 2. sérii). Příběh v 1. sérii trošku někdy tápe, ale ve 2. sérii se to minimálně od 2. poloviny otočí a příběh nabere jiné obrátky. Děj zde totiž potom nabere tu správnou atmosféru, která je zde perfektní. Vtipy jsou zde perfektní a nikdy jsem nezažil, že bych se tak často smál jako tady. 5. díl společně s 8. mě nejvíc dostali a nepřestal jsem se zde smát. Seriál sám o sobě není nijak složitý a je v celku minimálně v 1. sérii prostý a nesnaží se dělat nijak zvláštní dějové zvraty až na poslední díl, kde bohužel nechápu pořád ten skok v čase bez sebemenšího upozornění. Akce zde je skvělá, herci jsou prostě fenomenální a moje uznání si hlavně zaslouží Bill Hader a Stephen Root. Děkuji HBO za to, že jsem díky němu našel můj momentálně 3. nejoblíbenější seriál. 3. série musí být nářez, jinak budu brečet. 9/10 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No toto nebola moja salka kavy. Na komediu to je malo vtipne. Na psychologicku dramu moc uletene. Na striedacku sa to tvari inteligentne aby vzapeti bolo totalne hlupe. Akcie tu vela nie je a aj tak posobi groteskne a prisposobuje sa pribehu. Hlavne dalsie serie sa na moj vkus tvaria moc artovo a alternativne. Postavy su vacsinou nesympaticke alebo sa neskor v nesympaticke vyprofiluju. Cest NoHo Hankovi, ktory si drzal svoj standard velmi dlho. Akoze je to zaujimave, originalne. Obcas som sa dobre zasmial (raz za dva diely). Obcas celkom drsne a napinave. Ale mimo moju misu. Slabe 3*, takych 50%. ()

Galerie (362)

Zajímavosti (1)

  • V seriálu je několik náznaků, že tvůrci Bill Hader a Alec Berg jsou velkými příznivci metalové hudby. Na plakátech v pokojích různých postav tak můžeme zahlédnout plakáty kapel jako jsou Metallica, Pantera či Anthrax. (KubiSchroder)

Související novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama