Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Po první sérii se Barry pokouší začít nový život, jenomže detektiv John Loach se vydává po stopách zmizení Janice Mossové a Barry je hlavním podezřelým. NoHo Hank a Cristobal se snaží o dobrou spolupráci a herecký kurz chystá velkou hru, která ovlivní život Sally. (HanzoBureshi)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (23)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve všech ohledech lepší, než ta pilotní. Předně je tu více akce, více emocí a méně vaty. A této sérii to přesně tak sluší. Takový John Wick v hereckém prostředí, více černohumorný a nevyzpytatelnější. Bill Hader je pomalu na nějakou tu zlatou sošku a jeho herečtí parťáci mu skvěle sekundují. Jasných pět hvězd! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K Barrymu jsem se vrátil po pár letech, navíc v době, kdy jsem zavřený doma (když nejsem v práci) a mojí jedinou zábavou v daný moment bylo puzzle o tisíci kostiček. Druhá série se ale hodně povedla. Jednak pokračuje v zajetém režimu nájemného vraha, který má tendenci se od této činnosti oprostit a stát se hercem, a jednak je tu pátá epizoda, která je totálně epická a dokazuje, že Barry je seriál, který za sledování rozhodně stojí. Pobaví, odpočinete si u něj a u páté epizody uvidíte zřejmě nejabsurdněji zfušovanou nájemnou vraždu, jakou jsem v televizi vůbec kdy viděl, i když Fargo je tomu hodně blízko. Pátá epizoda by klidně mohla fungovat jako samostatná jednotka a ještě byste o ní dalších několik let mluvili. Kvůlí té stojí za to seriál jako je Barry nevynechat a zkusit. Věřte, že Bill Hader nezklame. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhé série udržela nastavenou laťku a i když se překlápí víc na stranu dramatu ani tentokrát není nouze o absurdní humor a situace. Hlavně pátý díl se šílenou karate holčičkou v tomhle ohledu vede a je jednou z nejlepších epizod celého seriálu.Závěr je sice trochu přitažený za vlasy,ale vzhledem k tomu, že tady se může podobně jako v Coenovkách stát skoro cokoliv to není zas takový problém...75% ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda stojí kdesi mimo svět seriálu, aby se do něj ve svém závěru znovu těžce navrátila. Vzhledem k vývoji vztahů hlavních postav je pochopitelné, že série zvážněla. Humor je za to několikrát vytažen za hranice absurdity a napěchován především právě do páté epizody. Ta je pouze o Barrym a Fuchesovi, je to jejich hororový sen, který právě tím že stojí mimo, lze chápat i bez znalosti předešlého dění. Nemám tak problém s ničím, co se v té epizodě děje, naopak, třeba úvodní dlouhý souboj je výborně natočen. Zbytek má Čečence, "atentát" pod dohledem Hanka, rozvoj jeho "kamarádství" s Cristobalem. Stále výborně fungující komické figurky, ale i tady se zvážnělo. Velmi překvapivý je i vývoj vztahu Barryho a Sally, třeba její závist když on dostane roli, po tom co jí minimálně ve směru hereckém nejednou pomohl. Ale smysl to dává, ona se snaží, je dobrá... Aby se v závěru opět vrátil starý Barry a řešil, možná trochu přestřeleně, přesto vzhledem k jeho psychickému stavu pochopitelně. Dokonalé propojení divadla, konkurzu, chaty a kláštera. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud se Vám líbila první série, neváhejte ani minutu. Druhá je mnohem lepší, originálnější a vynalézavější. Bill Hader tuhle vyšperkoval svým svérázným humorem a hlavně dílem číslo pět, který bych nechal povinně promítat všem fanouškům tohoto žánru. Z malého divadla do většího, z menších problémů do ještě větších sraček, tohle všechno přineslo těchto osm úžasných kousků s jedním mementem na konci. Fuchesi, jdu si pro Tebe! ()

Galerie (68)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama