Reklama

Reklama

Nejdrsnější věznice světa - Série 1 (2016) (série)


Filipíny (S01E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Philippines
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2016, 44 min

Hrají:

Paul Connelly (průvodce)

VOD (1)

Obsahy(1)

Connolly pobývá na Filipínách ve dvou různých vězeních. Přeplněné cely, gangy a drsné zastrašování jsou tu na denním pořádku. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

161 väzňov umiestnených v jednej cele v ktorej sa nachádzalo 24 postelí...ktovie ako tam zvládli pandémiu Covidu...a čakať aj 14 rokov na súdne pojednávanie je samo o sebe dostatočným trestom, ak je človek vinný. A ak nie je...a to si na Slovensku užívame celosvetovú kritiku pre prieťahy v súdnom konaní či ovplyvnené súdy. Nech sa páči, Filipíny Vás príjmu s otvorenou náručou. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak tam bych se fakt dostat nechtěla. Za mne zatím asi nejhorší, co jsem kromě Thajska viděla. Já vím, že na Filipínách je kriminalita vysoká a že životní podmínky tomu moc nepomáhají, nicméně toto je i na mne silná káva. Takové porušování lidských práv a čekací lhůty na soud několik let, to je opravdu peklo na zemi. chybělo mi vyjádření příslušných úřadů i důvod čekání na soud.80% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že když šel do té druhé věznice (respektive cely), tak to bylo poprvé, kdy mi za něj bylo úzko. Filipíny jsou naprosto jinej level už jen tím, že spousta lidí není odsouzených, přesto jsou nuceni být za mřížemi. O nějakým odškodnění za ztracený roky si můžou nechat leda zdát. ()

Reklama

Reklama