Reklama

Reklama

Asijská spojka

Trailer

Dvojice Američanů žijících v Thajsku, Jack (John Edward Lee) a Sam (Byron Gibson), přišla na způsob jak cestovat a ještě na tom vydělat.Podnikli výlet za hranice Thajska, do Kambodže, a vyloupili místní malou pobočku banky. Štěstí jim přálo a oni shrábli kolem 200 000 amerických dolarů a zmizeli. Nadšený Jack si začal dělat plány do budoucna: jeho podíl by mu stačil na to, aby začal nový  bezstarostný život se svoji milovanou Avalon (Pim Bubear). Budoucnost však není vůbec růžová, jak si dvojice zlodějů představuje. Peníze jsou totiž označené a jejich majitelem je nelítostný mafián Gan Sirankiri (Steven Seagal), který je chce nazpět co nejdříve. Jeho pravá ruka Niran (Sahajak Boonthanakit) je vystopuje a rozhodne se využít zlodějů pro vlastní plány. Bude jim poskytovat typy na banky, kde má jeho šéf ukrytou větší hotovost a oni mu z něj odevzdají rovnou polovinu. Jackovi  a Samovi nezůstává nic jiného, než na tento obchod přistoupit.... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Stevo svaté sádlo Seagal už je asi definitivně v žumpě. Rusáci mu bohužel avizovaných 20 mega na film nepřisypali, ale možná, že šikmý voka mu nově nabídli členství ve dvaceti fast foodech kdesi v ťamanistánu tak proč do toho nejít, že jo? A tak místo Soviet connection tu máme Asian connection. Mno a aby v tom vousatý hubeňour v černým pyžamu nebyl sám tak se na pořádnou prezentaci tohohle filmu vysrali i všichni ostatní, kteří evidentně omámeni svatozáří svatého sádelníka na to svorně serou taky. Jop to jsem si pěkně zasejčkoval o sračkách! MJW se jenom mihne, Sizemore tu pro jistotu vůbec nehraje a ti ostatní stojí za vyliž análek. Akce stojí za hovno, většinu stopáže je to brutální nuda z letargie to pozvedne jenom na 10 vteřin sám Štefan když začne energicky řvát na ťamany aby mu vrátili jeho zajebaný prachy! To jsem čuměl já normálně myslel, že v půlce tohohle filmu regulérně chcípnul. No tak nic co není může být, něco mi říká, že už to nebude dlouho trvat. Za svou nekonečnou trpělivost udílím týhle žumpičce aspoň 5% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Mě to nepřišlo tak zlé, i když ta "romantická" vložka byla na škodu. Ale celkem to odsýpalo a Seagal mi nevadil. Hodně lidí ho haní za to, že už nemáchá rukama a jen střílí, ale mě jeho charisma a hlas stačí. Asi jsem nenáročný divák, no ale co už. Jo a hodně mě pobavila scéna, jak se před Stevenem svlékla asijská žena, která ho chtěla rozhicovat a následně uspokojit a on na ní kouká, jako by si říkal: Whata fak you want? :) 55% ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi velký mistr, v tomto čase rozměrově totožný s Jupiterovým měsícem Chaldene a slyšící na přízvisko Seagalosaurus Rex, zabředává do stále větších hnojů. Steven se ve filmu pohne celkem asi na 20 vteřin, přičemž jeho nejzajímavější technika vypadá jako sklepávání napitých klíšťat z obou předloktí. Fantastický. Příběh..., cože, já to slovo fakt napsal?? Teda to, co má vypadat jako příběh, si vycucal z prstu přišmrdávač u jedné ze dvou kamer, které tohle svinstvo natáčely. Která slova mě ještě napadají?? Zbytečnost, WTF, nuda, směšnost, trapnost. Fakt nechápu, proč má někdo potřebu natáčet něco takového. Odpadní sranec. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som zacat zapletkou, ale Rominator ju zhrnul vystizne. Proste dava zmysel. Technicka stranka je tiez relativne kompetentna. Akcia celkom prehladna. Ale hlavny problem je, ze je to neskutocna nuda. Nie je to ani natolko mizerne, aby to bola zabava. Ustredny par mi bol ukradnuty. Seagal tu hra znova dokopy par minut. Netypicke je, ze hra zaporaka, ale to je jedno. Ziadny respekt nevzbudi. Prave naopak. Vdaka tomu, ze ho cely cas odrbava jeho vlastny clovek, tu je skôr za vola. No a v akcii je uz uplne k smiechu. Behom prvej bitky sedi na stolicke, behom druhej mava dýkou do kamery a behom tretej jednou ranou komicky odrovna dve namakane gorily takym spôsobom, ktory by ste mu neuverili ani ked bol v top forme a uz vôbec nie dnes. Cisty cas bitiek tak 15 sekund dokopy. A potom tu je par prestreliek, ktore mi pripomenuli moje detske casy, ked sme sa hrali s kamaratmi a robili pri nich zvuky pif, beng, ratatata. Tu akurat dodatocne pridali CGI iskri od zbrani a nejake tie zasahy na autach, pripadne digikrv. Stale to pôsobi skoro tak mizerne ako v tom prvom trailery bez efektov. Skoro som zabudol, ze sa tam na 1-2 minuty mihne Michael Jai White ako priekupnik zbrani. Bitku samozrejme nema. Ale v dobe natacania tejto pecky tocil v Thajsku Never Back Down 3, tak preco si za den lahkej roboty neprivyrobiť? Takze komu tento film odporucit? Ludom, ktory maju fetiš na tocenie filmov v exotickych exterieroch. Zdravim vegetola. A potom este notorickym päthviezdickarom typu CaseyRyback007. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|35%| Tak po nedávných snímcích Sniper: Special Ops a Code of Honor tu máme další počin, kde uvidíme Seagala. Hlavní roli opět nemá ikdyž se tu dost často vyskytuje. Zezačátku má 2 souboje. Jeden je vteřinový, kdy rychle zneškodní svého protivníka a ten druhý není o moc delší, ale celkem ujde. Ke konci si Steven trochu zastřílí, což už moc zajímavé není. V průběhu filmu se alespoň trochu snaží hrát, má roli drsnějšího gangstera – moc mu to nesedí, ale nějak mě to nepohoršilo. Ostatní herci včetně toho hlavnějšího mě moc nebavili. Ten hlavnější tu také neměl nějak nejkladnější roli, takže jsem mu ani na sekundu nefandil. Příběh je takový nevýrazný, ne moc záživný. Akce tu je tak akorát, plno přestřelek a i nějaké ty obyčejné souboje, pranice – extra to jako celek nenudilo, ale druhý den jsem už většinu tohoto dílka pozapomněl. Pár vyvraždovaček se tu aspon najde. Hudba celkem normoš. Ve výsledku je to klasický podprůměrný videobéčkový standart této doby. Totální brak to není, ale o zbytečnosti se tu dá mluvit. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama