Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ani sympatické obsazení nezachránilo extrémně plytký děj s mimořádně stupidním scénářem. Nelogické chování jednotlivých postav je místy až komické, nemluvě o šílených dialozích, zkrátka hrůza. Celý film už vzhledem k námětu působí jak z jiného vesmíru, opravdu nechápu, jak někdo mohl přijít s tak pitomou zápletkou. Nuda, šeď, trapas. Kdybych se párkrát malinko neusmál, prakticky bych neměl co hodnotit. 1/10. ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou "filmový" zážitek. Ani nevím, kde začít. Jelikož je tento snímek české produkce a stopáž má pouhých 85 minut, měl jsem zhruba představu o výsledné "kvalitě". To jsem však netušil, že 15 minut spolknou titulky (úvodní a závěrečné) a zbylých 70 je jedna velká blbost. Příběhově ani dějově není co řešit. Postav sice není moc, zápletka je jednoduchá, ale rozuzlení naprosto neuvěřitelné a to v nedobrém slova smyslu. Kromě plochých hereckých výkonů se tak jedná spíše o přehlídku product placementu a rozpočtu (lodě, relativně luxusní auta apod.). Konec je pak kategorie sama pro sebe, kterou ani nehodlám komentovat. Finální hodnocení: Jednu hvězdu za pár dobrých hlášek z úst Matyáše Bystroňe. ()

Reklama

gipper 

všechny recenze uživatele

Letní kino, pivko v ruce a kamarádku s sebou.. a ideální konstalace hvězd nad hlavou ;) Film sám o sobě nebyl nijak velkodušný, ale to tentokrát nebylo vůbec potřeba. Nasmály jsme se moc. Shodly jsme se, že místy to bylo skutečně přitažené za vlasy, ale co.. Herecké obsazení celkem fajn. Takže za mě spokojenost :) ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutně přesná česká rutina romantického blábolu bez jakéhokoliv hlubšího smyslu či přirozeného nadhledu, parta známých ksichtů z televize či hudby se břiblble promenáduje na pódiu, které snad skládal sám Magnusek, jak by se na první dojem zdálo a hle Marcel Bystroň zdatně konkuruje ve vlastní scénáristické tvorbě. K tomu si pan Svoboda zřejmě přihnul na sluníčku a nikomu to nevadí. Kdyby se tu objevila nahá Jana Švandová bylo by to rozumnější a zábavnější něžli celý tento 85minutový režisérský opus. 10% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá komédia, a to mám rád podobný žáner. Tu ale nefungovalo takmer nič - ani vystupňovanie deja, ani vtipy, ani sympatickosť postáv a dokonca ešte aj ten dej bol ako pre škôlkárov. Nečakal som od toho veľa, ale dostal som toho ešte menej a podstatne som sa nudil. Podobné filmy sú podľa mňa skutočne zbytočné. 35 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Během regaty, cca 52. minuta filmu, si švagrová (Jana Stryková) stěžuje, že je druhá loď před nimi. Přední plachtu ale mají nastavenou tak, aby pracovala proti druhé plachtě a loď stála na místě (tzv. naluvovaná plachta). (Jarek572)
  • Nová přítelkyně Honzy (David Matásek) ho jde v noci hledat do levé zadní kajuty lodi a najde ho tam se synem. Ráno (ve 46. minutě filmu) se ale Honza budí v přední kajutě (tzv. „v-lůžko“), aby vzápětí vylezl z té zadní. (Jarek572)

Reklama

Reklama