Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Film, který připomíná kvalitou spíš televizní epizodu texaských rangerů. Lidi tam melou blbosti, zbytečně se tam střílí a vůbec to není zábavné. Na 1* to není, ale spíš se to podobá současným Seagalovkám. Ps. Kdyby použila policie odstřelovače, vzhledem k tomu, že zločinci střílejí s vyskleného okna a jsou dobře vidět, měl by film 20 minut a to by bylo celkem fajn. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Niky Cage ma jeden zúfalý výstup v policajnom voze, kde mu mali zabiť syna a čierny chlapec sa stratil. To, že prečo nevystúpi z auta , ktoré je pár metrov od rohu všetkých policajtov, prečo sa tam prinesie 2502 nábojov ale rolety v oknách ostávajú nedotknuté, prečo zloduchovia pekne pália a dostanú aj pár šokujúco dobrých ľudí, ale potom ich dokonalý plán tvorí vrhnutie sa priamo pred policajné strely, prečo je tam vlastne Rossi z Interpolu, ktorá nič nevyrieši, prečo sa na záver tak všetci objímajú.... tých otázok bude na tak malý čas filmu hromada, a jediné, z čoho si zobrať poučenie je, že je to typický príklad, kedy absolútnu prevahu pozitívnych diváckych reakcií aspoň na nejaké to dianie získajú 4-5 členovia súkromného komanda. 211 je zúfalý film so zúfalým umiestnením deja na jedno miesto, bezhlavého pálenia bez štipky adrenalínu, s otravnou rodinkou, chlapcom na zadnom sedadle, policajtmi a všetkým okolo. Okrem výbuchu kapitána a zastrelenie ženy v SUV, je to úbohý prepad jednej banky. Film sa vlastne nezačne a ani vlastne nekončí. (videné 13.02.2021, BDrip) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage přišel o manželku, odcizil se lehce s dcerou, a coby policista města Chesterford brázdí ulice plné bezpráví. Jen je u toho víc zadumaný a zlomený než dřív. Úvod s rozjetím několika linií vůbec nevypadá zle. Velmi záhy je svědkem zběsilého střílení a několika povedených momentů. Jakmile se ovšem „rafinovaná“ bankovní loupež přehoupne do své druhé poloviny, logika si dává dovolenou. Po zuby ozbrojení profesionálové se začnou chovat velmi pofidérně (a začnou z banky vybíhat jak pomatené srnky), s tvůrci to vypadá, že se sebrali a odešli z placu a nechali se nahradit nějakými náhodnými kolemjdoucími. Vystřílené zásobníky vystřídají tupé momenty, kdy některé jsou nechtěně komické – třeba jako nahrávání vzkazu manželce a nenarozenému potomku. Velká škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cage už má za sebou mnoho mizerných filmů, ale pro většinu platí to, že ho v nich přehrála i krabice od banánů. Tady to ovšem neplatí. S podivem musím konstatovat, že tady byl Cage skutečně nejlepším hercem, což o kvalitě filmu něco svědčí. Každopádně jako v mnoha snímcích kategorie B a C i tady občas zafungovalo kouzlo nechtěného, takže se bylo čemu smát a kupodivu má film docela i solidní tempo plus je tu řada přestřelek, které sice mají pochybnou kvalitu, ale jsou tu a to se počítá. 25% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I NEED C-4 EXPLOSIONS, JUST FOR OLD TIME'S SAKE." ------------- Po zhliadnutí Looking Glass som dostal malú porciu nádeje, že po tých zhruba desiatich posledných filmoch, ktoré boli ťažkotonážne, bezútešné sračky, sa tu rysuje vidina lepšieho zajtrajška. Neviem, čo som si vlastne myslel. 211 je rovnaká haraburda, ako vyššie spomenuté nepodarky. Film sa zaoberá bankovou lúpežou z roku 1997, známou aj ako North Hollywood Shootout. Slušná akcia a prestrelky, fajnový Cage a viacero tupých a zbytočných pokusov o prehĺbenie a rozšírenie deja. Nič viac. A tak je to možno v rámci možností filmu aj lepšie, viac by totiž nezvládol. Veď nezvládal už ani to, čo mal aktuálne naložené. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)
  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)
  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama