Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neslavně známé léto roku 1977 bylo časem srážky disca s punkrockem, ale i létem, počas kterého řádil vrah, označený jako "Samův syn". Šílený maniak si vybíral milenecké páry a osamělé dívky. Dařilo se mu zabíjet a unikat beze stop, a jak teploty a počty obětí stoupaly, k pátrání se přidala i samotná mafie a občanské hlídky. Kadeřník Joey se svou partou povalečů dostali nápad, že vrahem je někdo z jejich čtvrti. Sepsali si proto seznam podezřelých a začali hledat toho, kdo jim bude nejvíc připadat jako vrah - někdo, kdo je jiný než ostatní... (Intersonic)

(více)

Recenze (207)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Spajku Spajku, žhavé a špinavé ulice New Yorku se vykreslují trochu jinak a nepotřebuješ k tomu herce kopírující Harveyho Keitela či lacinou variaci na kmotra. Rozdrobený a značně časově přetáhnutý děj nezvládá epizodní postavy ani hlavní „plot“ a divák se začíná v brzké době zabývat spíše zajímavými detaily v architektuře či kostýmech než nějakým hlubším studováním postav. Navíc je celá ta linie s masovým vrahem zbytečně a hloupě vykreslená, respektive to byl spíše pokus o vykreslení, a šla zatlačit do pozadí tak aby neotravovala. Dělej to raději zase správně a Jointa na to...... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Klasické propletení nesouvisejících příběhů v jeden spojitý celek, spousta omylů, lidských chyb, příběhy o nevěře a silné lásce, o srážky punku s discem, dojde z de ke střetu mafie s policii, avšak zde stojí na jedné lodi a mají společného nepřítele. Adrien dokáže zahrát opravdu všechno a opět to prokázal. 4 hvězdičky. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Má m rád tvorbu tohoto černého režiséra. Atmosféra jednoho horkého léta, ve kterém řádil Samův syn (jeden sériovej vrah), jenže tahle pointa je odsunuta na vedlejší kolej a řeší se tu problémy v Bronxu, kde jsou všichni pěkně vystrašeni z vrahouna, o kterém jsem se zmínil dříve. Brodyho punkáč Richie je dosti dobrej a senzačně zahranej a jeho kámoš disco Stu alias Vinny (John Leguizamo) je tak nějak zapálenej do diska, které letělo. Atmosféra během filmu a hlavně závěr je senzační. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......film,ktorý sa tak snaží byť obyčajný - "len príbeh z newyorskej štvrti " až na to došiel....o čo ide:70-te roky a príbeh "zo života" nejakých sráčov a popri tom behá akoby pomimo masový vrah....pozrel som v odstupe tretíkrát či náhodou neobjavím v tom filme "NIEČO" ,ale ani na tretíkrát nič - a viac nepozerám...."lúzry" čo holdujú drogám,sexu,pričom hlavná postava je v určitom smere impotent....homosexuáli, promiskuita.....niktoši čo sa len poflakujú....neviem čo sa tým chcelo povedať - ani napätie,ani celistvý príbeh,ani vtip....len to "obyčajné" nič.... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Film se sice odehrává v době řádění masového vraha, ale rozhodně není o něm. Je spíše o atmosféře v americké společnosti na konci 70. let a příběh není to hlavní. Zápletka je velmi jednoduchá a díky tomu působí snímek trvající hodně přes 2 hodiny dost rozvlekle. Velkou ránu filmu zasazuje dabing, který jej (nejspíš) připravuje o pořádný kus atmosféry. Bez zajímavosti ale tohle retro určitě není a komu se líbilo Hříšné boogie nejspíš nebude zklamán. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • V klubu CBGB se objeví kapela jménem "L.E.S Stitches". Je to skutečná punková skupina z New Yorku, která hraje od devadesátých let. (ČSFD)

Reklama

Reklama