Reklama

Reklama

Nakrmte někdo Phila

(seriál)
  • USA Somebody Feed Phil
Trailer

VOD (1)

Série(7) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Tvůrce populárního sitcomu Raymonda má každý rád Phil Rosenthal poznává na svých cestách kuchyni a kulturu měst jako Bangkok, Lisabon, Mexico City a řadu dalších. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (12)

Leonisa 

všechny recenze uživatele

Jako první jsem viděla třetí sérii a nadchla mě na 4 hvězdy. Čím víc jsem ale viděla dílů, tak jsem zjistila, že se Phil dost "přejí". Šestá řada už pro mě byla jen za 2 hvězdy. jako poslední jsem viděla druhou řadu a utvrdila jsem se v tom, že se na sedmou řadu už dívat nebudu. Sice jsem druhé řadě dala 3 hvězdy, ale hlavně pro to, že nevybočovala z ostatních řad a dát jí méně by nebylo spravedlivé. A jen pro vysvětlení - třetí řadou jsem začala, protože první dvě řady neměly na Netflixu dlouho titulky. ()

Trsto 

všechny recenze uživatele

Na toto som narazil len náhodou, švagor povedal, že majú fajn dokumenty.. a ja mám rád tv paprika a všetko čo súvisí s varením a sledujem všetko čo nikdy v živote pravdepodobne neochutnám.. No a Raymond ma dostal... už prvou časťou a úžasnou Brazíliou a tými farbami a jedlami ...fakt, ak máš rád varenie a medzinárodnú kuchyňu .. chceš sa dozvedieť čosi tak si to pozri ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nádherné cestování za jídlem. Celé je to o lidech, kteří milují jídlo v čele s jedním, který během jedné cesty a zároveň epizody dokáže prohlásit i tři jídla za ta nejlepší na celém světě. Ach, jak já ho chápu! Phila a jeho kukuč prakticky nejde nemilovat. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Většinou hodně zajímavé cesty za jídlem se sympatickým průvodcem.V každém díle jsem se dověděl něco nového a našel jsem něco, co mě překvapilo. Jediné slabší epizody byly v Londýně a v Dublinu. Na druhou stranu, muselo být těžké něco natočit v zemích, které nejsou zrovna pověstné gastronomií, kde k obědu žerou sendviče, a kde si jako přílohu k risottu dávají umaštěné smažené brambory :D ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Víte co? Mě Phill baví. Nečekejte Freda Chesneaua (S kuchařem kolem světa). Fred se zásadně pídí po místní kuchyni, vaří s domorodci v jejich domácnostech a snaží se ukazovat maximální autenticitu. Naproti tomu Phill prochází městem a bere to od street foodu po fancy kostky ve skluzu zářící Michelinem, a je mu úplně jedno, že vám v New Orleans ukazuje italskou restauraci a v Lisabonu rakouské klobásy. S Fredem poznáte místní stravovací kulturu, i kdyby to měli být smažení pavouci, Phill vám ukáže, kde se v daném místě dá dobře najíst, i kdyby to měla být japonská restaurace v Benátkách. Phill je showman, Fred je kulinářský objevitel. Beru oba. ()

Galerie (110)

Reklama

Reklama