Reklama

Reklama

Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel. (Magic Box)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (264)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Vrstevnatá, psychologicky prepracovaná rodinná dráma... Haha, robím si srandu. Schudnutý Wahlberg a štandardne nabudený Iko v besne natočenej a besne zostrihanej akčnej lomenici s bodycountom zhruba 10 mŕtvol na minútu. Asi po polhodine sa začnú masakrovať a už sa nezastavia. Poldruha hodiny a je po všetkom a po všetkých, mozgy rozmetané, hlavy rozstrieľané, gágory podrezané. Málo sa dnes točí takýchto filmov. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slušnej Rkovej akčňák, ale víc nic. Spolupráce Berg, Wahlberg už je osvědčená a když přidali ještě toho ťamanskýho kopálistu, tak jsem si říkal, že tohle nemůže dopadnout špatně. Bohužel díky krátké stopáži a dost ukecané a dějově zmatené první polovině příběh ani postavy příliš nezaujmou. A tak nezbývá než se soustředit na akci. Uwaisova exhibice na ošetřovně je určitě výborná jenom škoda, že zbytečně moc prostříhaná. To platí i pro přestřelky kde se rovněž stříhá víc, než je záhodno. Jinak v druhý polovině se rozjede obstojný akční inferno a tempo nepovolí až do konce který je celkem překvapivý. Solidní řemeslo, ale čekal jsem o trochu víc.60% ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Veď ten Berg nemá všetky filmy tak sprasené, tak prečo tento? Akčný snímok by mal pobaviť, tento ma však skôr vyčerpal. Skutočne ma nebaví sledovať polku filmu skrz zábery z dronu / statické interiérové kamery / displeje alebo monitory. Zvyšok je zasa chaoticky zostrihaný miš-maš, kde diváka vlastne ani nezaujíma, kto, kde a prečo. Cohanka potešila oko, Uwais akciou, ale to je všetko. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Spolupráce Berg + Wahlberg je osvědčená a to velice kladně! No a hoši nám zde předvedli, že nemusí točit jen filmečky podložený skutečností a nějakou historií. Prostě tvrdě kupředu hrrrrr na ně! Za mě jde o nejlepší výkon Marka za poslední dobu! Je přísnej, je drsnej, je nekompromisní a je suverénní!!! Nejvíc mě dostal v rozhovoru s ajťačkou o cesiu z dob druhé světové války. Tam si ode mě koupil pátou hvězdu. Jinak jde o špionážní akčňák , kde sestavu žoldáků tvoří solidní tým plnej sympatickejch herců. Jo, těm věříte a hlavně vám nejsou ukradený. Záporáci taky byli celkem veselý. No a když vám pro převoz 22 mil přes město dělá zásilku kopálista ze Zátahu Iko Uwais, tak to se divák drsné akce má na co těšit! Závěr byl už jen překvapivej a sladkej bonbonek! Není vo čom! 90% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá a zatím bohužel asi nejhorší spolupráce dua Berg/Wahlberg. Otravná zbrklost tu zabijí vše podstatné - od příběhu, přes postavy (Wahlbergův asociální team leader je chvílemi skoro nesnesitelný) až po akci (ta je navíc nepříjemně často dost špatně sestříhaná). Iko Uwais si nepřekvapivě krade film pro sebe, ale bez opory v podobě Garetha Evanse ani on nemůže naplno vyniknout. Rozpačitý otevřený konec celkový dojem z tohoto velmi matného a neuspokojivého akčního špionážního thrilleru vlastně jen podtrhuje... 50 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení začalo v listopadu 2017, natáčelo se v Georgii (USA) a v Kolumbii. (Varan)
  • Mark Wahlberg prednesie vo filme hlášku: "Ľudia spia v noci spokojne vo svojich posteliach len preto, že drsní muži sú pripravení konať násilie v ich mene." Ich o odkaz na výrok spisovateľa Georgea Orwella. (megajalec)

Reklama

Reklama