Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zbohatlík Carl Durant (Michael Beach) sa venuje experimentom s nebezpečnými žralokmi a snaží sa do svojho projektu zapojiť najinteligentnejších znalcov. Všetko sa vymkne spod kontroly, keď žraloky prestanú poslúchať pokyny a začnú ničiť všetko živé, čo im stojí v ceste. - Pozerať sa na toto je fakt utrpenie, ale niektoré momenty ma tak rozosmiali, že tomu s radosťou dve hviezdičky dám. Ono to vo svojej podstate nie je zlé, ale tie aspekty sú tak nešikovne skomponované, že tu vo výsledku nič nefunguje. Hudba je výborná a lokácie ponúkajú vela možností, lenže herci predvádzajú výkony ako keby natáčali vo štvrtok večer video, ktoré majú v piatok ráno odovzdať učitelke na predmet tvorivej práce. A tie dialógy to bola jedna velká blamáž. Ale zase sa stačí pozrieť na čom tvorcovia pracovali pred týmto počinom a je jasné, že z tohto nič lepšie vzniknúť nemohlo. + herec z Insidious: Chapter 2 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička je sice strašné béčko, ale nezestárlo ani o den a minimálně dvakrát do roka se k němu s chutí vracím. Tohle vzniklo proč? Herci jsou naprosto příšerní, hlavní hrdinka má o proti jedničce větší kozy a hlavní hrdina má větší svaly, jinak ale mají všichni mozek menší minimálně o polovinu. Film se naprosto může rovnat všemu, co točí Asylum. Dokonce i to SyFy umí zábavnější béčka. Ty ukňápaný pirani co měli být asi jako mláďata žraloků jsem hodně nepobral. Harlin možná totálně zničil svojí kariéru a dvacet let nenatočil jediný kloudný film, ale u tohohle se musel upřímně hodně nasmát. Já u toho spíš plakal a jak jsem zmínil, jediná dobrá věc jsou kozy hlavní hrdinky a jedna, nebo dvě dobré smrti. Ostuda žánru, ostuda prvního dílu.25% ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

První Deep blue sea byl vysoce nadprůměrný zapamatovatelný žraločí horor, ale tohle pokračování jen kopíruje a je celkem hloupé. Kvalitativně to sice je nad všemi těmi ultrabéčky typu Desetihlaví žralok, ale při srovnání s prvním filmem to je bída, nehledě na to, že digitální efekty jsou na stejné úrovni, jenže tenkrát stály miliony a dnes je to jako levnej čínskej šunt. ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

Horory mam rad... tie so zralokmi este viac... a tak som sa tesil. Zial... po prvych minutach bolo jasne kam sa to bude uberat. Ked opomeniem to, ze zraloky vo filme su inteligentne ako jadrovi fyzici, opomeniem, ze nacuvaju o com sa bavia ludia poza okno (fakt nekecam...zralok pocuva bez toho, aby musel plavat za oknom a spehuje), ked opomeniem, ze male zraloky vydavaju zvuk ako male opice, opomeniem, ze zraloky vo filme vedia kopat, opomeniem katastrofalne herecke vykony a opomeniem debilne chovanie postav, dialogy, pointu... co mi vlastne ostane ? :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekání na první ham trvalo víc než půlku filmu. Do té doby to bylo jen trdlování na stanici, kde hrál titulní roli hrudník hlavní hrdinky a taky se tu člověk dozví, že žraloci jsou dobří norníci. Nicméně jestli jsem po celkem vydařeném kousnutí čekal nějaké zlepšení, tak jsem se šeredně zmýli. Vlastně se to jen změnilo v Titanic a rybky tu o sobě dávaly vědět jen bubláním a cvrlikáním. V závěru sice přišli ještě dva záběry, které za něco stály, ale tu celkovou bídu příliš nevylepšily. 25% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama