Reklama

Reklama

Drsná čtrvť

(seriál)
  • USA On My Block
Trailer
USA, (2018–2021), 18 h 50 min (Minutáž: 23–38 min)

Hudba:

Kovas

Hrají:

Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco, Eme Ikwuakor, Ricardo Adam Zarate, Peggy Blow, Paula Garcés, Danny Ramirez, Jahking Guillory (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Nástup na střední školu otestuje přátelství čtyř chytrých, vtipných a praktických teenagerů z drsné čtvrti Los Angeles. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Rathe 

všechny recenze uživatele

Jestli tomuhle říkají komedie, tak nevím, na jaké planetě. Charaktery mě absolutně nezaujali. Za celou první sérii jsem si k nim nevytvořil žádný vztah a vlastně si ani nepamatuju jejich jména, když tak nad tím přemýšlím. Během každého dílu jsem se zasmál tak maximálně jednou a to je fakt málo, aby to pro mě byla komedie. A příběh? Dá se vůbec to, co se odehrávalo v tomto seriálu, nazývat příběhem? Nemyslím si. Tohle je fakt hodně špatný. Ta jedna hvězdička je za tu babču. ()

jackstifler 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen jeden díl, ale zaujalo mě to dost, vtipné a nenudil jsem se :D po posledním dílu možná změním hodnocení, ale nyní dávám plnej počet. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Jde spíše o dramedy. Řeší se tu od věcí jako plesy a škola, přes vážnější téma - gangy až k trochu absurdnějším - trpaslíkům. Herecké obsazení je moc fajn, zasazení do komunity funguje a nabízí zajímavé příběhy. Seriál nabídne jak odhlečnění v podobě vtipných scén tak i přes silnější momenty a každý si přijde na své. Já byl příjemně překvapen. 80% ()

Galerie (220)

Reklama

Reklama