Reklama

Reklama

Tři mušketýři 2

  • Česko Čtyři mušketýři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Uplynula krátká doba od jmenování d’Artagnana královským mušketýrem. Královna Anna nezapomněla na služby, které jí prokázal, ale ani na kardinálovy agenty Rocheforta, a Milady de Winter neopustila nenávist a touha po pomstě za překažené plány. Spolu se svými přáteli, Athosem, Porthosem a Aramisem bojuje d’Artagnan v armádě Ludvíka XIII. u pevnosti La Rochelle proti vzbouřeným hugenotům. A cesty všech hrdinů se opět propletou, aby uzavřely osud svůj či osud toho druhého. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Lacike 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní je podstatne veľkolepejšia akcia, ale stále len priemerne prevedená. Nijak extra ma nebavila. Príbeh už občas ponúkne aj vážnejšie chvíľky, ale herci stále nemajú priestor na nejaké dramatické výkony. Bohužiaľ je tu oveľa menej humoru, takže celkovo mi to v každom ohľade pripadalo priemerné. 5/10. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Pokračování slavného příběhu (zpracovaného do podoby dvojfilmu) až do hořkého finále... "Jsem ztracena, musím zemřít..." dí krutá mylady pod mečem kata z Lille ve svém tragickém posledním výstupu této filmově velmi zdařilé (byť s větším důrazem na akci a tím pádem nutným větším odstupem v ději a postavách od románové předlohy) a nestárnoucí filmové adaptace nestárnoucího historického románu... ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Vtip a nadsázka přebíjejí romantiku a dobrodružství. Řemeslně nápadité podobně jako 1. díl - většinou zajímavý střih. Ale za chybu považuji nepřesvědčivou zimní scénu - probořený umělý led. Navíc hned následuje obraz, kde se všechno zelená. I klíčový moment: únos Constance z vězení je víc komický než dobrodružný (chůdy X směčka psů). ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych jen opakoval to, co bylo napsáno v případě dílu prvního – brilantní a vtipná dobrodružná podívaná, tentokrát o něco smutnější a tragičtější, přesto neméně kouzelná. Společně s dílem prvním tvoří celek, který svou kvalitou boří hranice času a zůstává takřka nedostižnou metou na poli historického dobrodružného velkofilmu. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Film provázející mé dětství, v kině jsem na něm tehdy byl asi pětkrát. Úžasný biják, nabitý hvězdami a akcí, láska a protivenství, prostě vše, co lze od dobrodružného žánru očekávat. Ovšem po létech jsem si říkal - v televizi to taky není špatné. Možná stačilo natočit to jako TV film. A hlavně - jestlipak už jednou někdo pojedná filmově tento román způsobem, který by se alespoň blížil originálu? ()

Galerie (49)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen ve stejném roce jako předchozí díl Tři mušketýři (1973). (Listeroman)

Reklama

Reklama