Reklama

Reklama

Malá bubenice

(seriál)
  • Velká Británie The Little Drummer Girl (více)
TV spot

VOD (1)

Epizody(6)

Seriál natočený podle mistrovského literárního díla Johna le Carré je příběh vášnivé lásky a zároveň napínavý thriller. Děj, který i dnes působí stejně odvážně jako v době, kdy byla kniha vydána poprvé, nás zavede do světa, kde hranice mezi pozitivním hrdinou a zlosynem, respektive mezi láskou a nenávistí, je nebezpečně rozostřená. V tomto miniseriálu uvidíme v roli Beckera Alexandera Skarsgårda, laureáta cen Emmy® a Golden Globe® (Big Little Lies/Sedmilhářky), Kurtze hraje dvojnásobný nominant na Oscara Michael Shannon (The Shape of Water/Tvář vody), Role Charlie se ujala kandidátka na cenu BAFTA, Florence Pugh (Lady Macbeth). (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (69)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Typický natahovaný seriál dneška. Všechno hrozně dlouho trvá a motivy jednání jsou nějak nejasné. Holčina nehezká a nesympatická. Sionisté jsou za chudinky, kterým se moc a moc ublížilo. Nesedlo mi to ani trochu. Oldskúlové tedy ani náhodou, alespoň co tedy já pamatuji tak se to takto netočilo nikdy. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Napínavá, dalo by se říct staromódní minisérie o praktikách výzvědných služeb v kulisách zdařilého retra a prostředí brutalistických staveb (kde se několikrát objeví Kongresové centrum v různých úlohách). Ke konci už narůstá slušné napětí a zvědavost, jak skončí hlavní hrdinka - nebohá loutka špiónů, jež samotná své zaměstnavatele v podstatě moc nezajímá. Hereckému obsazení samozřejmě vévodí Michael Shannon a představitelka hlavní hrdinky, která dobře vystihla její charakter. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobře udělané retro-špionážní drama,které je stejné jako prakticky všechno v čem má prsty le Carre.Akce je tu pramálo a největší důraz je kladen na postavy a samotný děj.Největší pozornost tu na sebe strhává velmi dobrá Florence Pugh,která tak zastiňuje i ostřílené Skarsgarda či Shannona.Pro mě osobně zatím nejlepší adaptace le Carreho díla...70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oldschoolový špionážny thriller, ktorý stojí na obrazotvornosti Chan-wook Parka a jeho precíznej réžií. Postavy sú dobre zahraté a príbeh plynie bez výraznejších zádrhelov. Nezostáva síce po ňom pachuť akejsi nutnosti a pochopenia. Ale ukazuje, aspoň z historického hľadiska tváre a postupy tradičných špiónov. Preto mám le Carrého veci rád. Ukazuje to realisticky a nekompromisne. Nie dokonalé. Ale lepšie ako Night Manager. A hudba je perfektná. Florence Pugh skvelá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skvělá špionážní stylovka. Výborný nápad už od samotného spisovatele, perfektní zpracování, kde mnohdy kamera hraničila až s geniálností a k tomu hlavní role herečky, co tu hraje Florence Pugh, které to padlo jako prdel na hrnec. Moc jsem si těch osm dílů této minisérie užil. Jen škoda, že to v posledních dvou dílech zašlo trošku za hranu. I závěr bych vzhledem k okolnostem čekal trošku víc šokující. Ale to jsou detaily na jinak perfektním díle. Jednoznačně srovnatelné s Nočním recepčním, který je od stejného spisovatele. ()

Galerie (260)

Zajímavosti (5)

  • Česká televize tento seriál uvedla na svém programu rozdělen do 8 epizod. (Muffino)
  • Minisérie se natáčela na několika místech v Evropě, a to zejména ve Velké Británii, Řecku a také v České republice, kde to bylo především v pražských lokacích. (Yardak)
  • Na konci května 2018 se natáčelo v Chebu, konkrétně na náměstí Jiřího z Poděbrad, které ve filmu hraje rakouské město v 60. letech, kvůli čemuž byly přetransformovány nápis na domech a výlohy i stojící automobily. [Zdroj: iDnes.cz] (hansel97)

Související novinky

Režisér Old Boye vezme do ruky sekeru

Režisér Old Boye vezme do ruky sekeru

08.10.2019

Oceňovaný jihokorejský režisér Chan-wook Park (Old Boy, Komorná) si vybral svůj další projekt. Bude jím remake francouzsko-belgické komedie Sekera od režiséra Costy-Gavrase (Město šílenců). Film… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Godzilla vs. Kong nabírá obsazení

Godzilla vs. Kong nabírá obsazení

26.10.2018

Začalo to snímkem Godzilla, po ní přišel Kong: Ostrov lebek, příští rok to bude pokračovat ve filmu Godzilla II Král monster, a v roce 2020 se konečně dočkáme epického vyústění v podobě Godzilla vs.… (více)

Reklama

Reklama