Reklama

Reklama

UFO: Velké spiknutí

(TV film)
  • Velká Británie UFO: The Great Conspiracy
Velká Británie, 2014, 47 min

Obsahy(1)

Ve Velké Británii věří více lidí v existenci mimozemšťanů než v Boha a více než čtvrtina všech si myslí, že vlády zatajily důkazy potvrzující pravost UFO. Komika Dana Schreibera tato tvrzení fascinují, proto se rozhodl vyhledat nejaktuálnější teorie spiknutí, které se týkají E. T. Mimozemšťana. A zároveň najít lidi, co za nimi stojí. Tak začíná divoká cesta po celé Anglii. Schreiber se setkává s největšími osobnostmi UFO komunity. Dozvídá se, že Ježíš byl mimozemšťan, že lidstvu vládne zlý ještěří diktátor a že v kanálech se ukrývá inteligentní černá lepkavá hmota, která ohrožuje naši existenci. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Celý tento dokument je dezinformácia. Pomiešali samotnú pravdu s hovadinami, aby zmiatli každého a tí čo veria vypadajú teraz ako idioti. Tie veci okolo Pindara, čierneho slizu, jašterkách a pašovania niečoho v králikoch zdiskeredituje nie len tých v tomto akože dokumente, ale aj každého kto verí mimozemský život. Veriť v boha a že ježíš je jeho syn, ktorého počala panna je omnoho menej pravdepodobné ako si myslieť, že ježíš bol mimozemšťan. Každopádne tento takzvaný dokument splnil to čo mal a urobil okolo pravdy ešte väčší zmätok. UFO neznamená mimozemšťania. UFO je aj lietajúci vtáčik pokiaľ nevieme identifikovať, čo to tam letelo a čo je na fotke či videu. Keď niekto povie, že videl UFO, tak to neznamená že videl mimozemskú loď, alebo že verí v marťanov. Pokiaľ si toto niekto neuvedomuje, tak samozrejme celá táto téma mu je k smiechu, ale sa vlastne smeje len na svojej nevedomosti. Ten kto sa vyzná v astronómií a je dobrý počtár a ovláda počty pravdepodobnosti, tak vie, že zem nie je ani zďaleka jediná planéta, kde je život a isto nie sme najvyvinutejší na svete. Som presvedčený, že prevažná väčšina ani netuší v koľkých omyloch žije. Nedávno som čítal niečo v tom zmysle, že ten kto je na 100% presvedčený o svojej pravde a ostatok je pre neho lož sa mýli najčastejšie, zatiaľ čo tí čo majú pravdu, tak tú svoju pravdu spochybňujú. Niečo na tom zrejme je a tento dokument to len potvrdzuje. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Obvykle dokumenty nehodnotím, ale tady fakt musím udělat vyjímku. Pokud tento "dokument" budete brát jako dokument, tak je vám buď 13 a máte pupínky na xichtu, nebo jste nějaký vesnický balík, co ví tak maximálně jak podojit krávu. Ufo : velké spiknutí si nezaslouží odpad, protože je to strašně zábavný a tak akorát dlouhý film, ve kterém se naprosto vážně řeší černý sliz z MI6, ještěří králové a národ gyborgů. Vzhledem k tomu, že to vzniklo v VB, tak mam podezření, že jde o recesi, protože pokud ne, tak budu pochybovat o duševním zdraví tamních odborníků této tématiky. ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Ještěří penis, kterému se klaní i královna a černý vnímajíci sliz. Naprosto šílená podívaná, lepší než kdekterá komedie. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Geniální post shit plnej lizardu iluminatu a těch stavnatejch konspiracek. Jesteri nutí lidi vytvářet kruhy v obilí aby mohli pasovat bikrystaly v kraliccich z Anglie do USA :) + plus samozřejmě černý sliz!!! ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

mno.... 2* za občasné výbuchy smíchu... jinak náplň rádoby dokumentu mě moc nenadchla. bavit bude spíše novice v oboru, než dlouhodobého fanouška veškerého vědění okolo tématu .-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama