Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (175)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem nikdy neviděl, jenom filmovou verzi z roku 1998 a ta se mi jako malému klukovi hodně líbila. A teď po těch letech můžu říct, že se mi hodně líbí i tato verze. Výborný seriál. Sice jsou v něm silné rodinné vazby a hodně se to řeší, což nemám rád, ale všechno ostatní je super. Efekty a kulisy jsou opravdu na skvělé, což je na scifi jedna z nejdůležitějších věcí. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Vizuálně ohromná show, která ovšem v honbě za hollywoodkou epikou poztrácela koule i vlastní ksicht... a logiku. Není to špatný, kouká se na to dobře, ale tak jak je většina seriálů o postavách a jejich útrapách, je Lost in Space spíš o snaze být velký. Zapomíná přitom na fakt, že původní originál byl rodinou humornou sci-fi rozprávkou, jenomže tady humor absentuje, a tak - protože příběhově to není nic extra - to zkrátka nemá ten správnej zábavovej efekt. Taky soundtrack je debilní (většinou)! Ale bez problému se prokoušete všemi epizodami. ()

Reklama

Scar 

všechny recenze uživatele

Na seriál tohto typu som čakal veľmi dlho. V ničom netlačí na pílu, postáv je tak akurát a spoznávame ich takým akurátnym tempom, aby v tom nebol chaos. Vyzdvihujem najmä dizajn a to po všetkých stránkach, či už ide o správne ladenie farieb, dobre navrhnuté kostýmy, vesmírne lode a vozidlá, ako aj prírodu a fyzikálne javy v novom svete. Ako dávny fanúšik Battlestar Galactica si to užívam. Je tu síce menej vesmírnej akcie, ale zasa viac výpravy a otvoreného prostredia, počasia. Psychológia funguje podobne, postavy sú sympatické a dialógy majú správnu dĺžku a pointu. Som prekvapený. ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don West (Ignacio Serricchio), zde má velmi těžký úkol udržet příšerné herectví a otravnost ostatních postav na svých bedrech. Bez něj a snad Penny bych to asi nevydržel sledovat. Všichni tu hrozně přehrávají a každý zde mluví a kouká do dáli jako nějaký filosof. Do toho to všichni říkají tím úplně stejným stylem. Slovo Robinson jsem tu slyšel snad milionkrát (Hlavně když si Robinsonovi mezi sebou řekli vícekrát celým jménem než jen křestním) a už mi to drásalo nervy. Rodina zde celkové funguje poměrně špatně a nerealisticky. Smithová, která měla potenciál se stát postavou, do které se nejlépe vcítím, tu je příšerně otravná a přehrává tak, že ji to nemůže nikdo věřit. Je tu brána za geniální a já umíral při každém jejím nápadu a při tom, jak ji to vyjde. Maureen taky příšerně zahraná a ještě k tomu je její postava taky k nevydržení. Scénář je něco tragického. Hustota zvratů a jejich klišovitost je na absolutním maximu. Když jsme v té nejlepší chvíli tak se něco posere. Naopak když jde do tuhého, tak jsou zachránění. Jasný, je to tak v každém seriálu, ale tady se prostě nestane, že by se to stalo jinak. Uměle a nefunkčně se to tím snaží zdramatizovat, ale akorát oddalují to co mě reálně zajímá. Ve 3. sérii se dost věcí značně zlepšilo. Planety, charaktery i zvraty. Celkový audiovizuál, ale hlavně vizuál je prostě vrchol v seriálové tvorbě. Celková záhada ohledně robotů mě také dost brala a objevilo se zde pár super momentů. Nějaké kladné emoce jsem přitom také pocítil. Konec dost velký bordel. 55% ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mírným rozčarování nad tím, jak nešikovně je tu skloubenej scifi survival s rodinným dramatem a po odpadnutí mojí ruky po mávání nad tím, jak tady ty postavy řeší a hádaj se o ptákovinách (v kontextu k tomu, že maj co chvíli zdechnout) v situacích naprosto nevhodných... jsem se nakonec i bavil. Jsou na tom vidět prachy, muzika tomu dává šťávu a pokud to člověk bere jako poměrně oddechový scifi, ač s docela nevyrovnaným... jak to říct... stylem(? - občas až moc cíleno na děti, občas docela drsný, občas se snaží i o zapojení psychologie)... tak je to příjemný pokoukání, kde se člověk i ty postavy nakonec docela oblíbí. Až na Dr. Smith, ta je na přesdržku už od začátku a vlastně až v poslední epizodě to trochu zachránila. ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama