Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Robinsonovi teď uvízli ještě dál ve vesmíru a musí táhnout za jeden provaz, aby prozkoumali cizí planety, překonali nová nebezpečí a našli svého milovaného robota. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (27)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Vizuálně asi jeden z nejnabušenějších seriálů, výprava a triky jsou fakt parádní, i design a provedení různých udělátek vypadá věrohodně a často správně opotřebovaně, ne jen nablýskané papundeklové pozlátko. Co se týče rodinných seriálů tak rozhodně za 4 hvězdy. Jinak obecně bych hvězdu ubral, těch rodinných hodnot, oslavné hudby a nelogičností je tam ke konci přeci jen dost. Viděl jsem jen tuhle řadu a stále se tu něco děje, ani chvilku se nenudíte, ale ke konci už je dost znát že to je cílené spíše na děti. Slušná práce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa lepšie ako úvodná séria. Dvojku môžeme rozdeliť na tri väčšie celky. Prvé diely sa odohrávali na novej planéte číslo jedna, druhá tretina na planéte číslo dva a tretia časť zložená z cca troch epizód prevažne na Resolute, ale aj v atmosfére planéty číslo tri. Z uvedeného je zrejmé, že tvorcovia nechceli, aby diváci sledovali monotónny príbeh na jednej planéte, ale pripravili pre každého fanúšika sci-fi niečo odlišného. Pričom mňa práve prostredná tretina bavila najmenej. Pribudlo aj akcie, dej má opäť spád, ale je jasné, že aj napriek skráteniu stopáže jednotlivých epizód by bola druhá séria ešte nabúchanejšia pri cca ôsmych epizódach. ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečnej velkofilmovej audioVIZUÁL (nutno sledovat nejlíp ve 4K HDR), takže mi skoro u každý epizody několikrát padala huba, pauzoval jsem a přetáčel zpátky, abych si ty obrázky mohl pořádně prohlídnout. Celkově o dost nabušenější než první série, původní subžánry líp nakombinovaný a celkově to působí dospělejc a emočnějc. A naštěstí i těch scénáristických berliček ubylo, takže jsem se během těch deseti dílů chytil za hlavu už jen párkrát a vlastně si to celý dost užil a jsem brutálně natěšenej na další sérku. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE po sezóne č.2: Za 3 a pol dňa som dopozeral prvú aj druhú sériu Lost in Space v CZ dabingu. Momentálne je to u mňa topka, čo sa týka sci-fi seriálov vo vesmíre, ďalej ako Star Trek Discovery. V druhej sérii urobili pár "maličkých" úprav: skrátili časti na cca 40 minút, pridali akcie, pridali postáv, pridali dramatických momentov a nie zdvoj ale rovno zniekoľkonásobili rozpočet, lebo prvá séria bola taký "obyčajný" survival, toto bolo regulérne vysokorozpočtové sci-fi aspoň na pomery seriálov. Pre mňa skončila tak, že sa neviem dočkať, kedy bude ďalšia séria a ak by to teraz Netflix zatrhol, tak budem nasraný neskutočne, ako som nebol ani pri postupnom rušení Marvel seriálov. Tie sa na toto technicky neťahajú ani z kilometrovej diaľky. Vynikajúci dabing, pre mňa sa to stalo fakt normálne peckou, pretože si už ani nepamätám, kedy som takto v jednom slede zhliadol nejaký seriál, v podstate len Stranger Things. Od každého som sa vedel odtrhnúť aj od GoT, tomuto som obetoval aj čas na učenie na skúšky a teraz budem musieť riadne makať... ale neľutujem to... :) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez spoilerov sa o tom dosť ťažko baví, ale už to nie je ono. Herci stále sympatickí, postavy každá odlišná a panuje medzi nimi zábavná chémia, interakcia. Vizuálna stránka (dizajny lodí, interiérov, skafandrov atď.) stále vynikajúce, rovnako tak rôzne exotické planéty. A Robinsonovci sa neustále dostávajú do nových a nových problémov, čo vytvára dynamické tempo a hoci je tých prúserov občas naozaj priveľa, osviežujúco na to upozorňuje priamo Don West, takže to seriálu odpustíte. Ale už to skrátka nie je také osviežujúce zjavenie, ako prvá séria. ZAČIATOK SPOILEROV Na 2. sezóne mi vadilo, že prvú polovicu v nej robot takmer nevystupuje. Robinsonovci sú v nej však sami, čo je plus. V druhej polovici robot už je, ale jednak je trochu iný, než na akého sme zvyknutí a jednak Robinsonovci sa stávajú súčasťou niekoľko sto členov astronautov (!) obsahujúcej výpravy. To je podľa mňa zle, táto rodina (+ Don West + Dr. Smith + Debbie) najlepšie funguje osamote. KONIEC SPOILEROV ()

Galerie (239)

Reklama

Reklama