Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herbert (Jerry Lewis) úspěšně ukončil studium na střední škole, když ho kvůli jinému muži opustí jeho dívka, kterou se právě chystal požádat o ruku. To je pro Herberta signál k tomu, aby si od žen na nějakou dobu odpočinul. Rozhodne se tedy raději věnovat své pracovní kariéře. To ale nebude tak jednoduché, protože místo, které si našel, je v domě plném mladých žen. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Poloha totálního hlupáka s tváří mentálně postiženého jedince mohla klidně být Lewisovou ochrannou známkou a hojně jí pochopitelně využívá i v této komedii. Jako tradičně ve většině jeho filmů je i v případě Miláčka žen příběh vedlejší a je obětován herecké exhibici hlavního představitele. Hrát Herberta někdo jiný, snímek by ztěží patřil do průměru. Btw, česky Miláček žen... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Za jednoduchou komédiou v štýle Jerryho Lewisa sa však skrýva hlbšia myšlienka a tou je určitým spôsobom skleníková izolácia nádejných umelkýň, ako v tomto prípade život v poschodovom dome. Lewis - režisér si vydobil v ateliéroch postavenie kulisy prierezu domu s izbami a halami, aby mohla kamera plynule prechádzať miestnosťami. Všetko je naaranžované, kamera pracuje so sýtymi pastelovými farbami, napokon príde aj na hudobné a tanečné čísla. ()

Reklama

LeoH 

všechny recenze uživatele

Nutty Professor ještě jakž takž ušel, ale s humorem Miláčka žen jsem se minul úplně. Během jedenapůlhodinového sledování vřeštícího, kňourajícího, pitvořícího se, vrávorajícího a věci rozbíjejícího Lewise jsem se přesně dvakrát lehce pousmál (pískání na motýly a rozmazaný obraz). Žádný timing, žádný náznak něčeho aspoň trochu „normálního“, od čeho by se mohly gagy odpíchnout, jen vršení jedné hysterické, o smích leda trapně žadonící křeče na druhou. Přitom zinscenovat některé scény muselo dát neuvěřitelné moře práce… V domnění, že mi musí něco unikat, jsem si zkusil pustit režisérský komentář – vypnul jsem ho po čtvrthodině sestávající z hihňání, opakování replik po postavách a asi dvou souvislých vět typu „tohle jsme točili v Paramountu“. Důvod, proč je tento pán prohlašován za krále komedie, génia zatracovaného průměrným americkým divákem a pochopeného teprve intelektuální Evropou, mi asi zůstane utajen navždy. Hvězdička putuje architektovi a trumpetě Maynarda Fergussona. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Skeče jako do zábavních show poskládané halabala do slaboučké dějové linky. Jako kdybyste sledovali hodinu a půl výstupy Bohdalové a Dvořáka z Televarieté.Nejvtipnější jsou titulky na začátku s parodickými fotkami slavných párů ve slavných rolích, pobaví i gangster Raft, scéna ve stylu otevřený domeček pro panenky geniální, ale trestuhodně nevyužitá, ovšem jako celek je film řídký a slabý jako jogurty ze supermarketu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na začiatku to vyzeralo dosť nebezpečne. Myslím ten štýl humoru. Jerry Lewis bol inšpiráciou pre mnohých ( Jim Carrey určite ), lenže spoliehal sa na humor, ktorý hral hlavnú úlohu v nemých groteskách a do zvukového obdobia akosi nepatrili ( jedine spomenutý Jim Carrey to dokázal zladiť ). Lenže, v nasledujúcich minútach sa tie gagy začali ukazovať ako inteligentne vipointované a vtipné. Komédia, ktorá zrejme ohúrila iba americké, menej náročné publikum. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama