Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Jacob Bertrand, Vanessa Rubio, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer

Recenze (220)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Davam 5* hlavne za prvu seriu. V priebehu druhej to uz trochu ide dolu vodou. Ale musim povedat ze skutocne uplietli z hovna bic. V dnesnom svete MMA, Krav Maga roznych brutalnych bojovych stylov bolo prijemne vratit sa uplne na zaciatok, ku karate. Paradoxne, karate je tu otrasne. Bojovych scen je vela a vacsina je uplna hrozna. Ale to je v pohode. Hlavni hrdinovia su bud zaciatocnici alebo obstarozni pani, ktori sa ku karate vratili po rokoch. Okrem karate tu ale funguje uplne vsetko. Nostalgia, rivalita, postavy, humor, drama, dialogy, hlasky a dokonca aj romantika je tu znesitelna. Skoda ze casom to zacina bbyt trochu absurdne, situacia sa opakuju len su trochu viac wau. Ale stale pecka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strike first! Strike hard! No mercy! - Udri prvý! Udri tvrdo! Žiadne zľutovanie!!! V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Dódžó Cobra Kai povstalo z popola ako bájny, mýtický Fénix. Nostalgický, seriálový karate návrat k ideálom a atmosfére osemdesiatych rokov minulého storočia sa dokonale vydaril. Úžasná, päť hviezdičková, retro karate jazda. Cobra Kai never die!!! ***** ()

Reklama

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemalý kus hodnocení dělá nostalgie, protože ten seriál prostě není zas tak dobrý a jeho kvalita se s každou řadou snižuje. Nicméně přinejmenším většina první řady je skvělým mixem humoru, 80kových klišé a s nimi spojené nostalgie,, poměrně vážných generačních témat a pěkně napsaných a zahraných postav. V druhé a třetí bohužel začne přibývat logických pitomostí a částečně to sklouzává do hloupoučké telenovely včetně náhlých obratů v jednání postav (celou dobu jsem vám ubližoval, tobě jsem zlomil ruku, ale teď mě něco osvítilo, tak se přidám na vaši stranu a budem kámoši) nebo úsměvných a časem už dost repetitivních bitek na náhodných místech. Vrcholem je moment, kdy někdo skoro umře a nikdo to vlastně neřeší, nevyšetřuje a všechno frčí vesele dál, Edit po čtvrté sérii: Zatím poslední řada přinesla oproti třetí výrazné zlepšení ve scénáři, vývoji postav i choreografii soubojů. Seriál si ponechává svůj humor a osmdesátkové "karatujem se všude možně, lol", ale začíná šlapat i na plyn temnějších témat a dospělejšího děje.   75,55% ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jakoze film meho detstvi, moje mantra, dostava po 30 letech pokracovani v podobe serialu? OMFG!!! A navic je to natocene opravdu, ale opravdu perfektne! Dokonce zachovali i zakladni povahove rysy postav, i kdyz ony se snazi menit zkusenostma a casem, ale pritom, proste v dalce, v kousku duse jsou stejni jako tehda. Wow. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schematické a předvídatelné jak prase, sluníčkové ještě víc. Kupodivu ale to moc nevadí, ten pohled "z druhé strany" je i tak zajímavý a zábavný - návrat ke klasice tak postmoderní, jak jen to jde, ale přitom pořád zábavně cheesy. Otázkou ale je, jestli to vůbec může bavit někoho, kdo na Karate Kidovi nevyrostl. /// Druhá řada pokračuje v ještě lepším stylu a je radost se na to dívat, třetí řada naopak většinu dobrého v seriálu solidně pohřbívá a nestojí za vidění vůbec... a když už, tak z ní bohatě stačí její poslední tři díly, všechny předchozí jsou úplně zbytečné. /// Čtvrtá řada - první série byly svým přístupem k původně filmovým postavám a příběhu zdaleka nejzajímavější a od té doby se už jede spíš na volnoběh, opakují pořád stejná schémata bez velkých překvapení - prostě se jen u půlky postav točí že kdo byl za kokota minule je teď v pohodě a obráceně, s povinným přírůstkem dalšího starce z originálních filmů, a teď už i s novou generací děcek která jede zase to samé co ta starší... ale vlastně mi to moc nevadí, jako příjemná odpočinkovka s místy dost zábavnými momenty to pořád funguje dobře. 8/10 ()

Galerie (933)

Zajímavosti (33)

  • Epizoda je věnována pamatáce Jeffa Kaye (1965–2021), který pracoval jako první režisérův asistent na této epizodě a také na epizodě Extrémní opatření (2022). (Rominator)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama