Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 4
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (219)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Chybí tam hloubka. Teda hloubka tam je propastná. Nesmiřitelní nepřátelé často nedokážou postavit jednoduchý most a to je největší problém. Scénář psali lidé, kteří neumí komunikovat. Co by pan Miagy vyřešil okamžitě, to se tady táhne už druhou sérii. Takže to nakonec táhne pořád hlavně nostalgie. To mi stačí. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší a najzábavnejší tínedžerský seriál široko-ďaleko. Celé to je optimisticky ladené a všetko naokolo proste funguje, či už toľko omieľaná nostalgia, postavy, alebo dej. Ešte aj karate scény sú 80-tkovo predpotopné presne tak, ako vo filme. A je zaujímavé sa na to pozrieť Johnnyho očami, ako sa vraví, každá minca má dve strany a tu to platí dvojnásobne. ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Uff, tak to bylo šmakózní... osmdesátky se vrátily a já se slzou v oku sledoval oba kluky po tolika letech, jak a kam se dostali, jak se vyvinuli a co s nimi udělal čas. Padesát dílů jsem si užil jako málokdy před tím. Jasně, občas se dostavily slabší chvíle, zejména ve třetí sérii a Ralph byl někdy na zabití (kdybych dostal litr za každou zmínku o Miagim, byl bych na tuty milionář...), nicméně Vilda Žabka a posléze démon Thomas Ian Griffith vše zachránili a jen a jen díky nim, se seriál nestal trapně moralizujícím naivním produktem pro mládež a dospěláky. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jo, po shlédnutí celé série musím uznat, že takovou šupu jsem nečekal, velké překvapení pro fandy původního Karate Kida, neskutečná nostalgie, která funguje naplno. Už se nemohu dočkat druhé série. I druhá série byla naprosto špičková, opět hodně nostalgie, vzpomínání a životních lekcí a ten konec, neskutečně se těším na třetí řadu, to bude brutálka :) Třetí sérka brnkala na notu nostalgie ještě více než předešlé, je to fakt pecka :) 4 série opět parádička, opět brnká na 80/90, Krvavý sport, hudba z Rockyho, flashbacky, jsem zvědav s čím přijdou do pětky :) Pátá série opět bravurní, stála se tu laťku drží a brnkají na nostalgii naprosto famózně :) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Asi ma nakazila kanadská skupina The Weeknd, ale poslednou dobou na mňa funguje všetko, čo má retro nádych 80. a 90 rokov... Cobra Kai je skvelá oddychovka, ktorá sa chvála bohu nebere vážne, a celú dobu balancuje medzi chcenou patetickosťou a ľahkým humorom - a ide mu to výborne. Bavil som sa aj napriek tomu, že pôvodné filmy som nevidel. A možno tak lepšie :D ()

Galerie (933)

Zajímavosti (33)

  • Seriál se natáčel z větší částí v Los Angeles a na identických místech jako původní film Karate Kid (1984). (UncleMorty)
  • Ve scéně, kdy se poprvé ocitáme ve škole a sledujeme ústřední postavy v ní, začne v pozadí hrát píseň „Cruel Summer“ od skupiny Banarama. Tato píseň a scéna samotná vzdává hold totožné scéně (se stejnou písní) v původním Karate Kidovi (1984). (Knowho)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama