Reklama

Reklama

Na mušce

(seriál)
  • USA Killing Eve
Trailer 3
USA, (2018–2022), 22 h 24 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Luke Jennings (kniha)

Hrají:

Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Owen McDonnell, Olivia Ross, Darren Boyd, Aurélie Meriel, Anatole Taubman, Rinat Khismatouline, Susan Lynch (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Eve je znuděná, bystrá a pohotová pracovnice bezpečnostní služby. Villanelle je elegantní a talentovaná vražedkyně. Obě prudce inteligentní ženy, které jsou sebou navzájem posedlé, se střetnou tváří v tvář v epické hře na kočku a na myš. (HBO Europe)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (93)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Tento serial mi sadol, ako uz dlho nic. Nevyspytatelne, vtipne, brutalne a sexy. Jodie Comer ako sociopaticka vrahyna a domacka bezprostredna Sandra Oh, plus vyrehotany pragmaticky Dan, Kim Bodnia je trojka k pohladaniu. V prvej serii "sa objavujeme", druha ide na plny plyn a v tretej nahliadneme konecne do samotnej organizacie. Druha sa im vydarila asi najviac. Polhviezdie naviac za silnu naklonnost k dokonalej Villanelle. Ona mala byt vzorom pre detske barbieny. ;)) Bavil som sa prakticky nepretrzite. Odporucam. 85%, 2. a 3. seria: 75%, 4.seria: 55% kvoli sklamaniu z posledneho dielu a celkovo slabsieho scenara celej stvrtej rady. ()

M__ 

všechny recenze uživatele

Pročítám si recenze a musím se smát, je až absurdní jak jednoduše lze zhejtit něco co si hejt vlastně vůbec nezaslouží. Ale už jsem si tak nějak  zvykla na to, že věci co jsou dobrý jsou na ČSFD dost podhodnocené, a naopak věci, co si ve světě nevedou zas tak moc dobře, jsou zde milovány. Killing Eve je vlastně neskutečně povedený seriál s neuvěřitelně skvělým obsazením, i když to samozřejmě zase nahrává všem odpůrcům „žena v hlavní roli“, smůla paka, tady je těch žen v hlavních i vedlejších rolí hned několik a funguje to skvěle. Je to styl humoru jenž mi je neskutečně blízký, a proto tomu není nic moc co vytýkat. Možná jen ne tak dobrá poslední série, která byla trochu zklamáním. 95 % ()

Reklama

BoredSeal odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernej odpad. Lidi, co mají málo peněz, si hrajou na mezinárodní thriller. Špionážní agentury jsou něco jako parta tří vyřazených příšerně vypadajících důchodců, kteří se jednou za čas sejdou v kavárně v nějakém městě a případně si zasouloží v hotelovém pokoji. Špičková nájemná vražedkyně je afektovaná kráva, která neposlouchá příkazy a okázale se předvádí, což asi není definice špičkové nájemné vražedkyně. Její nemesis je ne-sexy Asiatka, která jí strašně chce dostat, ale vlastně jí bůhvíproč má ráda, i když jí vražedkyně zničila život, ale stejně jí chce dostat a zabít, jen to několikrát nedokáže a my se musíme pořád dívat na další minuty utrpení, abychom nakonec zjistili, že to vlastně nijak nedopadlo. Kdyby to bylo celé jako dobrá černá komedie, ale ono si to hraje na nějakou romantiku, city, lesbodrama, je to hrozně pitomý a nesnesitelný, jako kdyby to točili a psali Češi. Zhruba od půlky už vám dojde, že mám pravdu. Utíkejte a neohlížejte se. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál jsou od sebe obě hlavní hrdinky, tím líp Killing Eve funguje. Zoufale rád bych se totiž díval na špionážní kriminálku s výbornejma agentkama Fionou Shaw a Sandrou Oh, a snad ještě víc bych prahnul po zabijáckým thrilleru z celýho světa s Kimem Bodniou a fenomenální Jodie Comer. Ingredience má Killing Eve prostě prvotřídní. Autoři je ale bohužel míchají do příběhu, kterej vám pomalu přestane chutnat. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Feministky mohou jásat, dostaly další seriál. Za každou cenu chce být efektní a stylový. Doplácí na absolutní nereálnost, což je přesný opak cesty, kterou se v posledních letech vydala skutečná špička. Nelogické jednání všech postav však přináší překvapivé a občas dokonce šokující situace. Každopádně latentní lesbičky u toho jistě umřou blahem. S1 - S2: 60% S3: 50% S4: 40% ()

Galerie (762)

Zajímavosti (9)

  • Phoebe Waller-Bridge tento seriál začala psát dříve než svůj seriál Potvora (od r. 2016), ten se však nakonec na televizní obrazovky dostal dříve než Na mušce. (hansel97)
  • Druhá série dostala zelenou ještě před uvedením té první. Třetí byla oznámena jenom dvě hodiny po uvedení první epizody druhé série. A v lednu 2020 bylo oznámeno, že se natočí i čtvrtá série. (Petr.Kocfeld)
  • Během první dvou sérií seriálu Vilanelle (Jodie Comer) mluví celkem osmi jazyky (anglicky, francouzsky, rusky, německy, italsky, španělsky, nizozemsky a špatně mandarínsky). Zároveň v seriálu používá britský, skotský, australský a americký přízvuk. (hansel97)

Související novinky

Akční Ballerinu pomůže napsat Emerald Fennell

Akční Ballerinu pomůže napsat Emerald Fennell

16.07.2022

Režisérka a scenáristka Nadějné mladé ženy Emerald Fennell byla údajně přizvaná herečkou Anou de Armas (Není čas zemřít, Na nože), aby pomohla napsat scénář k chystanému akčnímu spin-offu Johna Wicka… (více)

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (více)

Zaklínač obsadil Vesemira

Zaklínač obsadil Vesemira

29.02.2020

Kolem role Geraltova mentora v seriálovém Zaklínači se dlouhé měsíce točily nejrůznější spekulace. Zaprvé tu byl Mark Hamill, favorit mezi fanoušky, který se na sociálních sítích sám vyjadřoval… (více)

Phoebe Waller-Bridge podepsala s Amazonem

Phoebe Waller-Bridge podepsala s Amazonem

25.09.2019

Šéfka Amazonu Jennifer Salke se v posledních dnech nebojí dávat veřejně najevo, jak moc si cení práce herečky a scenáristky Phoebe Waller-Bridge. Tahle talentovaná autorka se v poslední době skloňuje… (více)

Reklama

Reklama