Reklama

Reklama

Na mušce

(seriál)
  • USA Killing Eve
Trailer 2
USA, (2018–2022), 22 h 24 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Luke Jennings (kniha)

Hrají:

Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Owen McDonnell, Olivia Ross, Darren Boyd, Aurélie Meriel, Anatole Taubman, Rinat Khismatouline, Susan Lynch (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Eve je znuděná, bystrá a pohotová pracovnice bezpečnostní služby. Villanelle je elegantní a talentovaná vražedkyně. Obě prudce inteligentní ženy, které jsou sebou navzájem posedlé, se střetnou tváří v tvář v epické hře na kočku a na myš. (HBO Europe)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (93)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesympatické hlavní duo (o.k. Villanel záměrně a své kouzlo jistě má), každá jinak a z druhé strany, které nemá šanci utáhnout místama příjemně zvrhle ujetou “spy game”, která ale bohužel působí v základech velmi nevěrohodně. Vůbec nevím, co bych vypíchnul jako highlight. První tři díly velmi osobitým humorem a nekompromisností nakopnou. Zbytek už je strmá křivka dolů. Pokud se nedozvím, že druhá série si stojí minimálně o 300% lépe, mrdám na to jak střeva na mě po týdenním fetování. ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Rozhodně netvrdím, že jde o skvělý seriál - po první sérii, která se brzy začla vléct, jsem si musela dát pauzu – ale má prostě nápad a v každém díle ve mnoho skvělých momentů, jen jsou holt tak zvláštně poslepované. A ano, moc to jako celek nedává smysl. Problém ale také trochu vidím v tom, že je tu označení drama/thriller, takže divák očekává geniální zápletku - podle mě jde ale spíš o romanci, opravdu hodně a velmi nekonvenční romanci, která jde doslova přes mrtvoly. Jinými slovy, je to celé na palici, ale když se tomu poddáte, je to paráda. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Ke konci se snižuje kvalita a závěr dost nezvládli. Škoda. Eve je velmi zajímavě ztvárněná. Villanelle je velmi zajímavá také, ale nerealisticky, protože zabiják, ukazující se takto, by neměl dlouhou životnost. Postava pro seriál, o němž tvurci předpokládají, že masy vezmou cool nerealistický charakter. Líbivé, ale nerealistické. Mínus - v určité momenty jako by postavy nemyslely. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Bizarný britský seriál o tradične netradičnom vzťahu vyšetrovateľka a chladnokrvná psychopatická vrahyňa. Tentokrát v komediálne ladenom a komiksovom štýle, so zámerne schematicky zjednodušenou psychologizáciou jednotlivých postáv. Ústredná herecká dvojica Sandra Oh a Jodie Comer je ale podľa mňa bezchybná a utiahne aj značne za vlasy pritiahnuté zápletky. Chybou, ktorá mi zabraňuje udeliť najvyššie hodnotenie je neuspokojivý záver sľubujúci - podľa mňa úplne zbytočnú - druhú sériu. (29.5.2018) ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Pre túto nenápadnú britskú(!) produkciu vytvorila Jodie Comer psychopatku paar excellence, akú by ste ťažko hľadali. Jej náhle výbuchy smiechu či kriku, vyvalené oči a bizarný zmysel pre humor sú podmanivé a bavia. Zabránili aj potupe z nedomyslenej 3. série, ktorá nakoniec imho zostáva nad priemerom. Posledná scéna tak napokon zanecháva silný dojem. Dobrá práca Jodie! ()

Galerie (762)

Zajímavosti (9)

  • Během první dvou sérií seriálu Vilanelle (Jodie Comer) mluví celkem osmi jazyky (anglicky, francouzsky, rusky, německy, italsky, španělsky, nizozemsky a špatně mandarínsky). Zároveň v seriálu používá britský, skotský, australský a americký přízvuk. (hansel97)
  • Phoebe Waller-Bridge tento seriál začala psát dříve než svůj seriál Potvora (od r. 2016), ten se však nakonec na televizní obrazovky dostal dříve než Na mušce. (hansel97)
  • Sandra Oh (Eve) podle svých slov na takovouto roli čekala 30 let. Ovšem když si poprvé četla scénář, netušila, do které role ji produkce bude chtít a čekala obsazení do jedné z vedlejších rolí, protože nečekala, že by do hlavní role chtěli asijskou herečku. Nakonec tedy byla příjemně překvapená. (hansel97)

Související novinky

Akční Ballerinu pomůže napsat Emerald Fennell

Akční Ballerinu pomůže napsat Emerald Fennell

16.07.2022

Režisérka a scenáristka Nadějné mladé ženy Emerald Fennell byla údajně přizvaná herečkou Anou de Armas (Není čas zemřít, Na nože), aby pomohla napsat scénář k chystanému akčnímu spin-offu Johna Wicka… (více)

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (více)

Zaklínač obsadil Vesemira

Zaklínač obsadil Vesemira

29.02.2020

Kolem role Geraltova mentora v seriálovém Zaklínači se dlouhé měsíce točily nejrůznější spekulace. Zaprvé tu byl Mark Hamill, favorit mezi fanoušky, který se na sociálních sítích sám vyjadřoval… (více)

Phoebe Waller-Bridge podepsala s Amazonem

Phoebe Waller-Bridge podepsala s Amazonem

25.09.2019

Šéfka Amazonu Jennifer Salke se v posledních dnech nebojí dávat veřejně najevo, jak moc si cení práce herečky a scenáristky Phoebe Waller-Bridge. Tahle talentovaná autorka se v poslední době skloňuje… (více)

Reklama

Reklama