Reklama

Reklama

The Most Beautiful Day

Trailer

Obsahy(1)

V postapokalyptickom prostredí sa mladý muž počas víchrice dostane do podzemného krytu. Dvere sa však za ním zabuchnú a on v kryte uviazne. Kryt je akousi sieťou tunelov, v ktorej čoskoro započuje strach naháňajúce kvílenie. Vyzbrojený lukom, šípom a baterkou sa vydá po stopách kvílenia, až príde k uzavretým dverám, spoza ktorých škrekot vychádza. Nenachádza odvahu dvere otvoriť, po pár dňoch však v kryte nájde mŕtveho muža a jeho zápisky. S hrôzou zisťuje, že dvere, za ktorými sa nachádza pôvodca onoho kvílenia, sú jediným možným východom z krytu... (baclajean)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Brilantně vystavěná atmosféra spolu a tíživými reáliemi bunkru způsobuje frustraci nad tím, že má tento počin jenom 29 minut. Tohle se vážně povedlo! ()

Reklama

robfi odpad!

všechny recenze uživatele

Estonci točí "filmy" na urovni béčkové němé grotesky roku 1930. Příšera chrchlá vě tmě a vrchol akce je hodit světlici do prázdné chodby. Bravo Estonci, jen více dalších veleděl..... P.S. ultimativně nesympatická hlavní postava s lukem... prototyp ekoslizáka, který nejdřív zahodí sekyrku a polní láhev, aby potom vláčel holítko Gillete Mach 2104 . Kdyby ho to aspoň na konci filmu sežralo ... ale to by se přešvihl asi rozpočet.. Odpad mimo jiné za otřesný scénář, otřesný herecký výkon a otřesnou výpravu. A taky za otřesné podsvícené filtry v jakože plynové masce... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama