Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pie fucker by sa už mal na teenage komédie vykašľať. Celý film pôsobil strašne strnulo a nudne. Niežeby samotný film bola nejaká veľká zábava, ale Biggs to celý čas ťahal na dno. Okrem skutočne vtipných scén mi tu najviac chýbali aj nejaké poriadne nahotinky, keď už je to komédia o prostitutkách. Výsledkom je nuda, ktorá nestojí za pozretie. 4/10 ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Či to má byť rodinné drama alebo komédia, na to zrejme neprišiel ani režisér, ani scenárista ani herci a nakoniec z toho vzišiel film, ktorý je absolútne o ničom. Ashley Tisdale kariéra herečky asi moc nevynáša a jediné morálne poučenie z filmu je: byť kurvou je dobré, aspoň si zarobíš hromadu peňazí. ()

Reklama

jarmik 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že to třeba občas bude vtipné aspoň jako Prcičky. Občas to bylo vtipné jako ty nejhorší Prcičky, tuším pátý a šestý díl. Asi dvakrát jsem se zasmál, takže dávám dvě hvězdičky. Ale jen proto, že jednu už dávám jen v případě slitování se nad potenciálním odpadem. Tohle mělo aspoň pár záblesků průměrnosti a nějaký příběh, i když slabý, předvídatelný a ohraný. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tak herečku Ashley Tisdale bych tu nečekal. 🤔 Naopak herce jako hlavní postavu ano. 😀 Chvílemi zajímavá komedie, ale chvílemi nic moc. Je to jako na houpačce. No, a večírek je vážně ujetý. Závěr je tak obyčejný, že to snad nedává s předchozím smysl. Soundtrack super. Herecké obsazení super. Herecké výkony průměrné. Otázka: Tak jaký máte názor vy? Hvězdiček 3 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs v další roli stydlivého nekňuby. Tyhle role hraje pořád a nutno podotknout, že on snad ani nestrárne, vypadá furt stejně jako v Prcičkách 1. Tato komedie není vůbec špatná, i se u filmu zasmějete, ale film je také dost zaměřen na erotiku, takže pánové budou potěšeni. V porovnání s jinými komedie je to ale průměr, a to znamená 3*. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama