Reklama

Reklama

Blood Fest

  • Austrálie Blood Fest
Trailer 1

Obsahy(1)

Dax (Robbie Kay) se jako malý rád díval s matkou na horory. Jedné noci je ale jeho matka zavražděna. O pár let později žije jen se svým otcem a sestrou. Jednoho dne zjistí, že se pořádá Blood Fest festival pro fanoušky hororů. Jeho otec velice protestuje proti tomuto festivalu, a když zjistí, že Dax se na tento festival chystá, přestřihne mu vstupenku. Dax se nevzdá a na festival se dostane, ale to neměl dělat... (RammsteinDE)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Jarv 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že něco tak zvráceně ujetého jsem dlouho neviděl. Za konečné rozuzlení bych dal klidně tři hvězdy, protože bylo poměrně překvapivé a nevšední, na druhou stranu mi chyběla smysluplnost, která absentuje v samotném základu (ačkoliv to přesně podtrhuje o u ujetost). Jako hororový masakr obstojné, avšak komediální prvky značně zaostávají, proto pouhých 20%. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za herecké obsazení, které tady vypadalo docela sympaticky. Škoda že Zachary Levi neměl větši cameo :D Kažopádně, nejsem velký fanda filmů, které tak nějak podkopávají intelekt a zdravý rozum diváka. Bohužel tady se to párkrát stalo. dvě hvězdy dávám narovinu jen kvůli tomu že docela pěkně zmákli narážky na horror filmy, některé jsou sice vymyšlené speciálně pro tento film, ale zkrátka to bylo fajn. Na druhou stranu naprosto otřesný hlavní záporák a konec. Co to jako do prdele bylo? Na to je i škoda plýtvat slovy.. Nejhorší možný konec a záporák jaký jsem za poslední rok viděl. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad s hororovým festivalem, kde se začnou všechna známá monstra chovat podle své přirozenosti, sice může působit povědomě, ale mě se líbil. Potěšily i odkazy na některé klasiky a celkem se povedl casting. Nicméně je znát, že se jedná spíš o fanouškovský projekt a to je vidět zejména na financích. Je sice hezké, že se tu vraždami nešetří, ale gore, na kterém by to mělo být celé postavené, je spíš mizivé a nekvalitní. Egerton se to snaží nahradit ukecaností a tempem, ale to mu moc nevychází. Škoda. 40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Normálne neviem, ako sa k tomuto snímku z hľadiska hodnotenia "postaviť". No zrejme "klasicky" po svojom: za mňa absolútne priemerný "exploiďák", s upírmi, "asi" zombie, príšerami, ktoré vlastne ani neboli príšerami, ktorého gore scény, nie vždy dokázali dostatočne ohúriť. Jedna vec, je potok tečúcej krvi (aj to preháňam), druhá je originálna stránka násilia. Podľa traileru som očakával lepšiu zábavu, no zas, pozerať sa nato bez väčšej ujmy dá, nijak to nenudí, kategória "násť ročných" bude "možno" spokojná. Medzi dva-3 .. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu..nazvou to komedie horor..ale k zasmání nic není.. žádný černý humor..nic..:( je tu komplex ..kde můžou bejt Všechny hrůzostrašné postavy..ale místo využití tohoto potenciálu..je vidět pár nudnejch zombíků.. vteřina klaunů.. a ostatní ani nestojí za řeč... Upírky jsou docela dobré ovšem... moc toho neukáží...35 % další zahozenej nápad.... Konec je vyloženě marnej.. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama