Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je pátek dopoledne. Zaměstnanci banky z jednoho okresního města vyráží na tři dny do hor, na tolik moderní teambuilding. Cílem je utužení kolektivu, vypilování pracovních schopností a hlavně plusové body do osobního hodnocení ředitele, který se rozhodl nastartovat kariéru tím, že pokročí na ředitelství pobočky v krajském městě. K povýšení potřebuje pozitivní hodnocení ve všech oblastech, i pro něj do této doby naprosto opomíjeném segmentu jako jsou manažerské činnosti. Většina zaměstnanců vůbec netuší, co je čeká. Představují si školní výlet placený firmou, jenomže… (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

ocepek odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že trapnost a blbost filmu Dukátová skála (stejný režiser) se nedá už překonat. Bral jsem to jako dno české kinematografie, kde se pohybuje neumětel bez filmového vzdělání Novák a nadšený amatér Magnusek. Magnusek se ale poučil a v jeho práci je vidět posun a to že roste. Učí se na chybách a jeho poslední film, z pohledu ostatních stále není zázrak, ale proti jeho začátkům je vidět obrovský posun. Novák, ale vsadil na kvantitu tak nás během 6 měsíců vypustil hned 3 svá díla.To třeba Svěrák je úplný looser ten dělá film 4 a více let, asi to neumí. Novák do nás tedy napral třetí fil zlatý hřeb letošní sezóny a aby to byla úplná tutovka tak si napsal i scénář. Předvedl že dno může být ještě hlouběji. Že film může být sestřihán jak je libo, čistě náhodně, že děj nemusí dávat smysl a vtip je průjem a blitky. ()

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

To, že si pan režisér Novák myslí, že umí točit komedie to chápu. Zeptejte se blázna zda je blázen a odpoví Vám, že je letadlo nebo stonožka, určitě ne, že je blázen. Ale proč někdo producent, kameraman, střihač prostě někdo ze štábu mu neřekne, že to neumí. Že natočil blbost to nechápu. Vždyť v těch závěrečných titulkách je jmen a to mezi nimi není nikdo soudný? ()

Reklama

makuk1 odpad!

všechny recenze uživatele

A co jste všichni čekali? Čekali jste Pelíšky? Co můžete čekat od samozvaného režiséra, jehož nejzdařilejší film je nejhorší díl Kameňáku. Bohužel i já jsem takto neuvažoval a jelikož chodím pravidelně na České filmy, tak jsem nemohl vynechat. Od této chvíle, už nejdu na nic pod čím bude Novák podepsán. Prosím Vás, ten film nemá děj, střih je něco co působí jako čistě náhodná věc. Herecké výkony, škoda mluvit. Je to ostuda! ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Je nejmenovaný den večer a já se rozhodl podívat na novou českou komedii.Předně říkám ,že komedie mám rád a jelikož je jich jako šafránu ( snad se jich filmaři bojí , nebo je neumějí točit ) o to víc se na každou těším.Ano ,tady jsem měl vcelku obavy po zhlédnutí traileru ,ale i tak jsem se těšil.Žel bohu obavy se ukázaly jako oprávněné ,ale bylo to ještě daleko horší než jsem si myslel.Režisér Ján Novák nám na premiéře prozradil ,že vycházel ze svých zápisků ,kterí si kdysi zapsal ,když byl někde na hotelu a tam, probíhal tembuilding nejmenované banky.A zápisky použil pro tento film.A to je první a velký kámen úrazu-ano přesně ,jen zápisky ,film totiž nedisponuje ani nějakým náznakem scénáře a příběhem a ani se o to nesnaží.To je velmi ,velmi špatně.Prostě někdo vypustíl skupinu herců do hor s tím ,že tu bude samo o sobě vtipné a stačit.No není a vůbec.Asi dvakrát jsem se pousmál a to spíš samotným hercům ,než že by tam bylo něco vtipného.Herci tu nemají co hrát a plácají se sem a tam a něco říkají a působí to hrozně a nadmíru neohrabaně.Tenhle výlet placený bankou a takovéhle zaměstnance by nemohla mít ani ta nejzoufalejší banka ,prototože by zkrachovala dřív ,než by otevřela první pobočku.Všechno je tady špatně-žádný výběr exteriérů ,žádný nápad ,nemastna neslaná zvuková i hudební složka ,prostě všechno.Jediný ,kdo se snaží to záchránit je kameraman Miroslav Souček ,jehož záběry hor jsou opravdu krásné ,ale to je taky tím ,že naše hory jsou samy o sobě prostě krásné ,no ne?Z tohohle filmu jsem fakt smutný ,typický případ toho ,jak neumětel něco dělá a myslí si,jak je to super a zábavné.Ján Novák o režii zřejmě mnoho neví a na place se asi dobře bavil a proto se nebaví diváci a bavit se u jeho filmů nebudou ,dokud nepochopí ,že filmy se musí točit hlavou a srdcem a musí mít duši.Tenhle nemá ani jedno a ať přemýšlím jak chci a ať se snažím jak chci ,nemohu přivřít oči a dát nic jiného než krásých čistých 0%.Je to opravdu smutný případ filmařiny ,kterému se každý musí vyhnou obloukem.Ha sta la vista:):):) ()

Skeewe odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu souhlasit s názory, že se jedná o naprosté dno. Tohle už se prožralo bedrockem a padá dál... Paskvil, který se u nové "české" tvorby už stává standartem a podmínkou pro kandidaturu na českého lva co si vzájemě tito "umělci" nadělují. Jediný komu něco takového může být k užitku, je zaměsnanec pekla co to bude pouštět hříšníkům, fakt utrpení. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama