Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Stevena Seagala. Steven ještě v dobách, když v akčním filmu předváděl akci a kdy nebyl vysmívaným „mužem s cejchou“ a byl schopen rychlejších pohybů. Bojových scén je tentokrát dost, skvělá choreografie je samozřejmostí. Celkově má film spád a nepřátelští Jamajčani jsou roztomilí: „Já tebe znát, ty být jen prázdná skořápka uvnitř.“ ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Já vědět co ty zač. Ty rád zabíjet, ale uvnitř být jen prázdná skořápka!" Třetí zastávka na mojí velké letní Seagalovské jízdě. Moje a Stevova společná jízda začíná pořádně nabírat na otáčkách. Steve si sice ze začátku brání - když mu zabijou parťáka (ne mě;)), chce dokonce nechat lámání končetin a odejít do důchodu, ale jakmile mu oškliví Jamajčani postřelí neteř a začne to být osobí, nakoupí pár zbraní a jde se znovu na věc. Jelikož Steve navíc ještě před druhým Predátorem nebo Mizery zjistil, jak cool může vraždění zadreděných Jamajčanů vypadat, přizval si do party dokonce dva černé parťáky, kteří mu pomáhají se v tomhle "černém světě" orientovat. A tak když Steve za rytmu regge rozseká mačetou posledního Jamajčana, pokračujeme zase dál a vydáváme se podívat, jak je na tom jeho "Nemilosrdná spravedlnost". ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty být pes, co běžet po kosti a ty nemít zub." Porcování jamajských dealerů copatým detektivem Hatcherem patřilo vždy k mým nejoblíbenějším béčkovým zábavám. Kosti přitom praskají, dredaři mají letecké dny, Hatcher suše hláškuje a krutá pomsta Já a Já je rychlýma rukama hbitě naporcována na neškodnou zábavu. Tady je prostě jasné, kdo je dobrý, kdo je zlý a kdo je rozpůlený bubák, takže si během sledování mohu v klidu vybrat techniku, kterou se pokusím prudícího souseda složit do popelnice. Ale je mu skoro devadesát, takže má zkušenosti a já tedy musím být strojově přesný. Radši se na Hatcherovo řádění před akcí ještě párkrát mrknu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V Seagalových filmoch vždycky išlo len o jedno, a to je Stevenové rozhadzovanie rukami. Tu bol chlapík ešte vo forme a to je presne ten dôvod, prečo sa dá na to pozerať. Príbeh je plytký ako tanier, za to režisér sa snažil aspoň o nejakú tu atmosféru, či napätie. Jeden s tých lepších Seagalových filmov. 65% - 3* ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Ale tož jo, ještě je tady Seagal dobrej a štíhlej:) -----Haha, teď jsem to viděla znovu v TV a když ta zlá Jamajčan mluvit, ihned jsem si vzpomenout na Petera Sellerse ve Vraždě na večeři, jak říká: "Tycho! Krava hovorit!" a losí hlava zoufale promluvit: "Lóós! Som lóós!". No fakt jsem z toho padoucha nemohla, bylo to jak ze špatné parodie, tohle převedení jamajštiny do češtiny se fakt nepodařit! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Zločinec Screwface (Basil Wallace) použije na kletbu voodoo tři fotografie. Na první je Steven Seagal v době, kdy mu bylo 10 let, na druhé je v období, kdy odcestoval do Japonska, aby se zde učil bojová umění aikido, a třetí fotka pochází z filmu Nemilosrdná spravedlnost (1991). (StevenW.)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama