Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (253)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Víc než jednička. Začíná to jako další typický sequel, který bude navazovat na první díl. Spolužák Tree (Jessica Rothe) má stejné deja vu. Ovšem po deseti minutách se vracíme k Tree, které se bude opět opakovat stejný den. Nevím zda originální a taky jsem měl pocit, že tvůrci zbytečně kombinují. Ale výsledek mě bavil. A hodně. Uvažoval jsem i nad čtyřkou a pokud si tyhle dva filmy někdy zase pustím, tak jim to hodnocení i zvednu. Tree je tady sympatická postava a znovu bude umírat na deset způsobů. A opět je to sranda. Vrah je jiný a znovu mě překvapil. Lze vyčítat překombinovanost děje, ale mě to nijak neuráží. Naopak je tento Happy Death Day skvělým odreagováním a může se řadit vysoko v porci zábavy. Jessice navíc tahle role Tree sedí už více a je doslova radost jí v roli pozorovat. Ta herečka se mi líbí a její herectví taktéž. Doufám, že si střihne další podobně laděné filmy. když to vezmu kolem a kolem. Já se vážně bavil. Mix sci-fi, thrilleru a komedie je totiž skvěle vyvážený. Tenhle mix má navíc zajímavou zápletku, která mě neuráží, ale naopak baví. (74 %) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Christopher Landon i sexy Jessica Rothe se opět vrací společně na scénu v časové smyčce, ovšem tentokrát to bude mnohem komplikovanější. Efekt prvního dílu bohužel zmizel a absence gore bolí i na podruhé, protože zde byl velký potenciál vytěžit novou Slasher sérii ve stylu Scream, to se však nestane. Dvojka vydělala dvojnásobně méně než jednička a zřejmě se trojky už nedočkáme. Film je naštěstí pořád zábavný, Jessica Rothe baví ( Scéna se sebevraždami jasný vrchol filmu), vedlejší postavy jsou sympatické, Baby face řádí o něco méně než u prvního dílu a finální zvrat je opět překvapivý, byť už né tak šokující jako u jedničky. Kreativní, zábavné místy i hezky napínavé a jako horor pro mládež dostačující, ale už stačilo.65% ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, dvojka už možná už neni horor, i jednička s tím hororem a atmosférou, dost balancovala, ale dvojka už regulérně kašle na nějaký horor či hororovou atmosféru. A teď si každý musí položit otázku, chci od tohohle filmu horor........nebo něco víc, to něco víc, v tomhle filmu je. A to něco je, přátelství, láska k rodině (hlavně k matce) vs láska k příteli. Dvojka sice neni horor, ale je to sakra dobrý emotivní film, kdy si hlavní hrdinka musí vybrat mezi mámou a přítelem, což neni tak jednoduchý, jak se to může na první pohled zdát. Film přidal víc na humoru a v polovině následuje montáž úmrtí, která patří mezi top momenty, z celého filmu. Ale i na nějaké to vraždění dojde, které za mně docela ujde, žádné přehnané násilí/gore, zde neni a ani ho nepotřebuji, postačí ta kreativita a vtipné pojetí. A to ani nemluvím o dalších realitách, cestování čase a dvojnících, sakra Marvele tenhle nízkorozpočtový komediální-horor, to všechno stihl v jednom filmu a stačilo mu na to, jen sto minut https://www.youtube.com/watch?v=3Gv7OTn05zU. Sice se tím trochu vytrácí to tajemno, z prvního dílu, ale tohle je prostě nový level komedie, která se tváří jako horor, ale přitom má fantasticky napsaný příběh. Finále dost dobře graduje a je velice dobře napínavé, celkově mi tenhle odlehčenější styl, dobře sedl a musím dát velice spokojených pět hvězdiček. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Pokus o posunutí celé série někam dál se cení, ale ve výsledku je to podruhé prakticky to úplně samé. A v týmu to funguje překvapivě hůře než když byla Tree víceméně sama. Jessica Rothe ze začátku působí trochu nejistě, ale brzy se znovu zažije do role a její expresivní, roztomilý výkon je zase radost sledovat. Naneštěstí se děj drží pevně zajetých žánrových kolejí, ať už je to horor (tentokrát má snad ještě méně prostoru než minule), sci-fi nebo vztahová drama, a je to kvůli tomu docela velká nuda, navíc s nepříliš sympatickými postavami (kromě Tree). Ne že bych se při filmu sem tam nebavil, ale další díl už fakt ne. Koncept se podle mě již vyčerpal a to zaháčkování na případné pokračování mě spíše vyděsilo než potěšilo. 4/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na hraně včerejška.. Recyklát dosud čerstvé jedničky, který ubral plyn na hororové cestě, lehce přidal na té komické (kvarteto nerdů ala Big Bang Theory) a do cíle se došoural s defektem způsobeným několika „I love you so much“ výmoly. Scéna mezi titulky naznačila, kdo by se ve trojce mohl ráno opařit čajem, ale Christopher Landon by si měl uvědomit, že jeho kreativita a režisérské schopnosti mají své limity.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama