Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman se pohřešuje a v Gothamu, který přišel o svého ochránce, propuká zmatek. Bývalý Robin Dick Grayson obléká Batmanovu kápi a stává se novým Temným rytířem. Společně se samozvanou Batwoman a novým Robinem, Batmanovým synem Damianem, je Grayson rozhodnut odhalit tajemství Batmanova zmizení a postavit se nové hrozbě, kterou představuje tajemný muž jménem Heretic. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi námět filmu - Batman je nezvěstný a zlo v Gothamu přetrvává. Všelijací padouši si uvědomují, že Batman je jednou provždy pryč a tak masku Batmana na sebe bere Dick Grayson, který se léta snažil vymanit z jeho stínu. Bohužel tohle je jediná dobrá zápletka filmu a jediné pozitivum. Všechno ostatní je špatně. Příběh je nemastný, neslaný a záporáci filmu, kteří jsou pro mě sice neznámí, což by nebyl hlavní problém, jsou naprosto bez motivu a nezajímaví. Na můj vkus je ve filmu málo Batmana a až moc ostatních Bat-hrdinů. Film je trošku přitažený za vlasy a kromě prvotní myšlenky, která je alespoň trošku zajímá, nemá diváka čím jiným uchvátit. Bohužel prvotní myšlence se film věnuje asi pět minut, což je málo, aby to utáhlo celý film. ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Son of Batman i Batman vs. Robin si svojí komiksovou předlohu převyprávěli trochu po svém, ale Bad Blood už jí celkem zvysoka ignoruje. Tentokrát je zde více akce na úkor příběhu, na což si nemůžu stěžovat, protože akce je tu opět parádní (ninja-jeptišky), ale tvůrci se tu do 72 minut snažili narvat tolik příběhových linek, aby ty zajímavější nakonec poslali ke dnu a spokojili se s klišé zápletkou o „plánu na ovládnutí světa“. Přitom by stačilo kdyby se více rozpracoval příběh kolem Heretica, který mi přišel mnohem zajímavější. Líbilo se mi však, že se tu objevují i méně známí záporáci a hlavními hrdiny jsou tu místo Batmana Nightwing, Robin a Batwoman. Příjemná změna. Tyhle animáky mě i přes své zjevné nedostatky ale děsně baví a užívám si je. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Povedený animák od DC. Nejvíce mě na tomhle animáku mrzí, že jeho první polovina je o mnoho lepší, než ta druhá. První půlka je perfektní. To co do nás tvůrci naperou je opravdu moc dobré. Byl jsem rád, že byl narušen status quo, a dostalo se nám změny, které komiksové fanoušky moc nepřekvapí, ale pro ostatní by to mohlo být příjemné překvapení. Dost mě potěšily dvě nové postavy, které do příběhu docela dobře sedly. Jak jsem naznačil druhá půlka je slabší, jelikož musí nějakým způsobem uzavřít to co se rozjelo, což se tady nepovede moc dobře. Konec a závěrečný souboj je dost přeplácaný a dost zamrzí, že ta atmosféra vybudovaná v první části, jde do kopru kvůli efektivitě. Akce je velmi dobra a nenudí, jen se chvílemi dostaví pocit, že je to pořád stejné. Batman: Bad Blood nemá na ty nejlepší animáky od DC, ale rozhodně patří k tomu lepšímu. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Návrat ke starším animovaným Batmanům se sice stále nekoná, ale oproti Batman vs. Robin a Son of Batman se podle mě jedná o posun k lepšímu. Akce je dobrá, na animaci jsem si už zvykl a problémy s ní nemám. Navíc se nám konečně rozrůstá Batfamily. Tady je tedy asi problém pro ty, co postavy neznají z komiksů, protože se nám ve filmu objeví hned dvě (+ třetí má cameo na konci). Za mě 68 % ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo slabé, fakt slabé. Jsou mnohem záživnější a v akci údernější animáky, které ani nejsou pro děti, stejně jako tento, jenže s tím, že tento není ani pro adults, protože je fakt nudný. Je to přeplácané ! - BatMan, BatKid, BatWoman, BatGirl, BatSon, BatFriend, BatBrother, ... prostě moc "Batů" - blbost. Navíc je BatWoman či co lezba - WTF ?! Záporačka je jeho žena ? - WTF !? - zápletka jak pro blázny ... Howgh ! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Ide o prvé filmové zobrazenie Batwinga (Luke Fox). (Da_reba)
  • Film je založen na komiksech "Batman: Battle for the Cowl" a "Batman: Incorporated". (kellne)
  • Jason O'Mara v tomto filme už po piaty raz prepožičal hlas animovanému Batmanovi. (Da_reba)

Reklama

Reklama