Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenze uživatele PsychedelicQ k tomuto seriálu (3)

Série 4 (2023) (S04) 

Tahle série se mnou dost zahýbala, hltala jsem ji od začátku dokonce. V druhé polovině postihuje Joea paranoidní schizofrenie. Nejdřív jsem byla zmatená, co to s dějem provedli, později mi to začalo dávat naprostý smysl. Když neřešíte dlouhodobě nějaký problém, začne se výrazně prohlubovat a může dojít právě k rozpolcení osobnosti. Šokující závěr ve mně opět posílil nenávist k hlavní postavě, což ve mě probouzí zvědavost, co se stane v další sérii. ()

Liška a pes (2023) (S04E05) 

Za mě už to nemůže být lepší. Jedná velká paranoia. nemohla jsem se odtrhnout.. ()

Smrt Jonathana Moora (2023) (S04E10) 

Šokující závěr naznačující další sérii. Jak já Joea nenávidím za to, co provedl Nadie a všem těm holkám před ním. A právě proto mě to vtahuje! :) Těším se pokračování ()

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama