Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul: Jack

  • Japonsko 東京喰種[JACK]
Trailer 2

Obsahy(1)

Tento krátký animovaný film (OVA) se zaměřuje na minulost vyšetřovatele Kishou Arimy, který je ve dne studentem střední školy a v noci vyšetřovatelem organizace CCG, která má za úkol eliminovat pro společnost velmi nebezpečná stvoření – Ghouly. (Jeoffrey)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (4)

fallanga 

všechny recenze uživatele

Je pěkné, že jsme se dozvěděli něco více o Arimovi, ale to je tak vše co je na tomto kraťasu pěkné. Je to nudné, předvídatelné, hloupé a nudné. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Vyšetřovatel Arima byl, je a bude prostě borec. Už když chodil do školy, tak byl ten největší vyšetřovatel a totálně OP badass! Ve vesmíru Tokyo Ghoula je to prostě místní Chuck Norris... Asi takovéhle dojmy jsem si odnesl z tohoto OVA. Jinak akce se mi líbila, příběh docela ušel, i když kdo je ta "dýňová hlava" jsem věděl asi od poloviny. Jak už jsem napsal u Tokyo Ghoul A, já prostě tuhle akci a násilí docela můžu. Ovšem i přesto tohle OVA zase až takový nářez není a co se hlavní dějové linky týká, dalo by se to spíš označit za "filler", který má v tomto případě zaplnit čekání na třetí řadu. 6/10 ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Fura je delikvent a shodou náhod mu kamarády žere ghůl ve chvíli, kdy "náhodou prochází kolem jeho spolužák" Arima... Mno, máme tu příběh z minulosti dvou vyšetřovatelů CCG, podaný jako OVA po druhé sérii Tokyjského ghůla. Je to docela zajímavé, Arima mě celkem zaujal, ale ne natolik aby mě to úplně extra bavilo. Takový nudnější díl bez hlavních představitelů. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama