Reklama

Reklama

Havana, kráska Karibiku

(TV film)
  • Francie La Havane, la Belle des Caraïbes (více)
Francie, 2014, 52 min

Obsahy(1)

Úchvatná metropole Kuby. Návštěva kubánského hlavního města, kde se prolíná místní, africká i americká kultura, přináší nezapomenutelné zážitky. Havana, to jsou koloniální a neoklasické budovy s fasádami vybledlými od slunce. Navštívíme také luxusní hotely i staré město z dob španělských dobyvatelů. Osloví nás hudba i pláže, nemineme stopy slavných návštěvníků a budeme obdivovat i více než půl století staré americké koráby silnic. A nesmíme zapomenout na proslulý rum a doutníky. To vše vytváří rozmanitou a unikátní podívanou. Havana se nedá popsat, Havana se musí zažít... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele

Jsou i jiná města na Kubě... Klasický turistický dokument bez špetky snahy o zachycení nálady, či zachycení krásy... 😢 ()

Reklama

Kivis 

všechny recenze uživatele

Fajn dokument, standardní, ničím nevybočující. Dokumentaristé nás sice nechají lehce nahlédnout i za turistické kulisy, ale bohužel opravdu jen lehce. Celkově dokument působí až moc "turisticky". Neobjevená Kuba, kterou jsem viděl o pár měsíců dříve, šla víc pod povrch, samozřejmě má výhodu dvojnásobné stopáže a většího geografického rozmachu, ale i tak... a to mi připomíná, že i když se mi Neobjevená Kuba tak líbila, tak jsem ji neohodnotil. Jdu to napravit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama