Reklama

Reklama

Jason Voorhees vs. Michael Myers

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2015, 10 min

Režie:

Trent Duncan

Scénář:

Trent Duncan
(další profese)

Obsahy(1)

V tomto krátkometrážnom horore sa proti sebe postavia dve ikony slasheru, Jason Voorhees zo série Friday the 13th a Michael Myers zo série Halloween. (Marceloo)

Recenze (11)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V tomto krátkometrážnom horore sa proti sebe postavia dve ikony slasheru Jason Voorhees zo série Friday the 13th a Michael Myers zo série Halloween. - Pán Trent Duncan chcel podla mňa natočiť niečo z dlhej chvíle, a tak ho napadlo, že použitie dvoch hororových legiend určite priláka velké množstvo fanúšikov. Pozornosť si tento krátkometrážny horor určite prilákal, keďže má už takmer 500 000 zhliadnutí, ktoré mu nanešťastie na kvalite nepridajú. Mne osobne sa to po technickej stránke zdalo dosť dobré, až pokial to nezničili úplne zbytočné efekty, ktoré boli až prehnane amatérske a keďže sa to snažilo tváriť profesionálne nehodilo sa to sem. Záverečná myšlienka však ukazuje, že tvorca je ozajstný hororový fanúšik, keďže poukázal na to, že naše legendy hororu nikdy nezomrú. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle sprznil hororovou klasiku. Je mi z toho na blití. Žádám pro Duncana trest smrti. Navíc jsem zjistil, že takových chujovin má na triku víc. Naprostá ztráta času ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Amatérská kokotina to je o tom žádná, ale rozhodně se dá zařadit mezi ty, na které se dá podívat. Už jsem viděl celou řadu podobně laděných kousků a většina z nich byla ještě horší než tohle. První dvě minuty jsou slušné i po atmosférické stránce...jenže jakmile přijde na scénu na blbka se stuhou a její dvě kamarádky jde to do kytek. Tedy jen do chvíle samotného fightu mezi oběma ikonama – počáteční práce kameramana v dešti dobrá, jenže potom už to bylo i na můj vkus hodně zdlouhavé. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že za toto rúhanie dostal Trent Duncan minimálne milión lajkov na sociálnych sieťach. No ale v takej dobe žijeme, milí diváci. ()

JimDeNiro odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle mi zkurveně sprasit mé oblíbené hororové ikony... Michaela Myerse mám radši, ale tady byl jak leklá ryba... Fuj.. Kokota Duncana pověsit za koule, protáhnout Haddonfieldem a utopit v Křišťálovém jezeře... 0% ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl.. může někdo tomuto przniteli .. zakázat točit tyhle sračky??!! Já.. jak vůl po tom prvním hovnofilmu s Freddym atd.. ještě zkusím tohle... Vrrr.... Pověsit za koule tohoto hovnařského kamerkrypla!! -100% ()

qarino odpad!

všechny recenze uživatele

treba dat sancu aj amaterskej vyrobe, ale na toto by som nemal v zivote, odvahu to zavesit na internet...toto dielo si nezasluzi byt ani na hodnoteni csfd ()

Reklama

Reklama