Reklama

Reklama

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Malajsie po Hongkongsku ve stylu Johna Woo a celkem jí to i vychází. Vizuálně je to v pohodě, ale nic oslnivého a akce je celkem obstojná, akorát mě už přestřelky nebaví ( z toho jsem vyrostl). Kdo rád přestřelky bude se bavit, zbytek o nic nepříjde. 55% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu s dvěma díly Abang Long Fadila Syafiq Yusof vykračuje mimo vody parodie / bláznivé komedie a svou lásku k hongkongským akčňákům a filmům Michaela Baye dává najevo prostřednictvím vážně laděného policejního thrilleru, kterému se úspěšně daří napodobovat a mírně přetvářet poetiku svých předobrazů. Pořád lze tvrdit, že KL Special Force do žánru nepřináší nic nového a že akce není ani natolik dobrá ani osvěžující vůči dosavadním trendům jako tomu bylo v případě Ong-Baku či The Raid. Nicméně pořád je to hodně solidní a uspokojující žánrovka, která ukazuje, že malajští tvůrci mají na to vystoupit ze stínu lokálnosti a stát se jedněmi z tahounů populárního filmu v jihovýchodní Asii. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mne to dosť pripomínalo Jackieho New Police Story. Policajt sa snaží dostať gang, ktorý prepadáva banky. Dokonca tu je aj akčná scéna v ktorej postavy poskakujú po autobuse alebo za zlaňujú z budovy. Ale všetka akcia je prevedená amatérsky. Proste to pripomína akčné scény z indických filmov, ktoré sú tak prehnané a technicky mizerné, že pôsobia komicky. Prestrelky sú prakticky nonstop CGI bez nejakých skutočných zásahov. Taktika postáv je pri nich nulová. Chlapík stojí na aute a aj tak ho nikto netrafí. Niektoré kotrmelce áut sú natoľko WTF, že som ich už ani nechápal. Príbeh je tu len do počtu a postavy sú bez charizmy. Komu stačí nonstop tupá mizerná akcia, tak bude spokojný, ale pokiaľ vám ide o kvalitu, z ktorej sa rozhodne vyrásť nedá, tak hľadajte inde. 4/10. ()

Reklama

Reklama