Reklama

Reklama

The Bloody Ballad of Squirt Reynolds

Krátkometrážní / Horor
USA, 2018, 7 min

Obsahy(1)

Partička odrostlejších teenagerů z campu Nawgonamakit si hoví u táboráku. Jeden z nich jim vypráví starý příběh o skupině dětí, která šikanovala malého chlapce – fanouška Burta Reynoldse. Jednoho večera mu přilepili jeho masku k obličeji, a když se jí snažil dostat dolů, zohavil si obličej a utekl do okolních lesů. Tam se řadu let skrýval, posiloval a toužil po krvavé odplatě. Všichni z toho mají srandu, ovšem jen do chvíle, kdy této legendě toužící po pomstě nebudou stát tváří tvář. (SOLOM.)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete úvodní nudu a poněkud odpudivou skvadru exotů, možná pak budete odměněni vcelku slušnou lesní krvavou podívanou. Záleží, jestli vás podobné kousky baví. Chudák malý kluk, co si urval kus masa z ksichtu. No jeho odrostlejší verze v pidi triku se se svými obětmi moc nemaže, což bylo docela fajn. Tu někomu vyrve kus krku, jiného „nakrájí“ strunami. Je to kravina, ale ty mordy docela ujdou. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

American horror story :1984 v 7 minútach, dobová atmosféra, skvelí típkovia a fajn hudba v konečnom vyúčtovaní znamenali jeden veľmi vydarený krátkometrážny horor. ()

Reklama

Reklama