Reklama

Reklama

Manifest

(seriál)
  • USA Manifest
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2023), 45 h 17 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Mugga, Jack Messina (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Když let číslo 828 společnosti Montego bezpečně přistál po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům spadl kámen ze srdce. Přesto však v průběhu těch několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a přátelé, rodiny i kolegové cestujících dávno oplakali jejich ztrátu, vzdali se naděje a posunuli se v životě dál. Zatímco stanou tváří v tvář nemožnému, všichni teď dostanou druhou šanci. Jakmile však jejich nová realita získá jasnější obrysy, objeví se daleko větší záhada a někteří z pasažérů si brzy uvědomí, že jsou možná předurčeni k mnohem významnějším věcem, než si kdy vůbec dokázali představit. Tvůrci Robert Zemeckis, Jack Rapke a Jeff Rake zvou diváky na nečekanou a emocemi nabitou výpravu do světa založeného na naději, odvaze a osudu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu závěr. A popravdě. Tím koncem si to u mě tvůrci vyžehlili. Seriál má celou dobu takový zvláštní, až devadestákový look a rozhodně ne každému to sedne. Ale mně to vůbec nevadilo. Byly nastaveny zajímavé okolnosti, témata, otázky. Herci byli příjemní. Stále se něco dělo. Největší problém vidím v délce. Dvě série by úplně stačily, protože se dá říct, že druhá a třetí série už jen recykluje totéž stále dokola a tvoří jen jakousi skoro zbytečnou vatu mezi 1 a 4. Zpět k závěru. Ten se povedlo vyřešit velmi dobře. Nebyla zodpovězena spousta otázek, ale nezůstalo to vše vyloženě na fantasii diváka, jako např. v Lost. Každopádně s Lost tohle nesnese srovnání a ostrované jsou o několik tříd jinde. Melissa Roxburgh a Daryl Edwards jsou tahouni! ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má docela zajímavou zápletku s fantasy prvky. Jenomže vše je zabaleno do těch největších seriálových klišé. Tvůrci se ani nesnaží, aby to mělo trochu logiku. Týpek drží rukojmí v bance, postřelí chlápka, načež tam pošlou jeho bratra, aby si s ním pokecal a mohli si to vyříkat a poplakat si na ramenou. Všechny důležité postavy se objeví, a tak jsou ubytovány. Boyfriend 16leté dcery prostě najednou začne bydlet s jejich rodinou. Drogový závislák se nastěhuje k policistce (která je nadšená, že na ni doma čeká, zatímco ona chodí do práce) a za týden u jejich dveří buší jeho ex-manželka. Jak ji našla? Nikdo neví, prostě to je nová zápletka, tak se tam najednou objeví u dveří, aby o díl později zase zmizela. Mrkněte na to, jen pokud nemáte nic lepšího na práci. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak to byly herecké výkony a la seriál z devadesátek. Předminulého století ale. Ha ha. No logika věci, epika, atmosféra, vše bylo tak mocně špatné, že nevím, co se stalo za havárii režisérům, ale chtělo by to místo točení filmů o leteckém zmizení a údělu osudu jít nakupovat třeba. A koupit lepidlo třeba. A přilepit se ke zdi. Třeba. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Čistá tragédia, ale nie ten let, ale sledovať tento seriál čo i len minútu, minúta tohto seriálu je ako 5 rokov trápenia. Ten seriál je trápny a úbohý v každom smere, všetky postavy, všetky herecké výkony, scenár, kamera, strih, réžia, jednoducho všetko. Je najtrápnejši a najúbohejší seriál aký som kedy videl. Je to také zlé, že sa to nedá ani len pozerať. Poznáte tú reklamu so zeleným Alzákom? Ide na nervy každému, no tragické je, že tento seriál je ešte horší, ale to nemyslím vôbec ako subjektívnu urážku, myslím to smrteľne vážne. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Uspávači hadů se rozhodli natočit variaci na "Ztracené". Bohužel po 4 dílech musím říct, že se jim to nepovedlo. Nic se neděje, atmosféra se nebuduje, záhadnost člověka přestane zajímat, postavy jsou taky nezajímavé. Není tam nic kulervoucího, žádné wtf, nic zvláštního, chybí faktor divnosti. Všechno je fádní a nezáživné. Nejvíc nepochopitelné je, jak někdo mohl zabít takový parádní nápad, jako seriál má. ()

Galerie (732)

Zajímavosti (5)

  • Keď sa Michaela, Zek, Saanvi a Ben rozprávajú v nemocnici, Michaela sa postaví zo stoličky a povie Benovi, aby dohliadol na Saanvi, je možné vidieť vzadu na Michaeliných nohaviciach pripevnený mikrofónový vysielač. (TheDomoD)
  • Ve 36. minutě čte Ben (Josh Dallas) knihu „Jsou světla, která nevidíme“ od autora Anthonyho Doerra. Podobně jako v seriálu se i v knize odehrává honba za modrým kamenem, který je opředený legendami o jeho čarovné moci. Konkrétně se o kameni píše, že jeho držitel získá věčný život, ale dokud ho bude mít u sebe, na všechny jeho milované postupně dopadne smůla. Navíc člověk, který v knize po kameni pátrá, je též sužován rakovinou a kámen je pro něj nadějí na uzdravení. (Wikishka)
  • V 8. minutě, když se Michaela (Melissa Roxburgh) vrací ve svých vzpomínkách, můžeme slyšet skladbu „More Than Words“ od americké kapely Extreme, která vyšla na jejich albu „Pornograffitti“ z roku 1990. (Trajektt)

Reklama

Reklama