Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 1
USA, (2018–2024), 76 h 38 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (61)

Wotan 

všechny recenze uživatele

Nápad hodit 40-ti letýho holuba do policejní mašinérie v LA rozhodně stojí za to. Co už ale značně pokulhává je provedení. Je to čistě můj pocit, ale uplně každej mě přišel jako Mirek Dušín. Všechno končí nakonec dobře a všichni jsou nejlepší kámoši. Pachatelé se moc nevzpírají a zatčení jsou v pohodě (Srovnání třeba s Southland). Některé epizody jsou hodně přitažený za vlasy. Celkově průměrná soap opera. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %, 2. série - 85 %, 3. série - 70 %. Po dlouhou dobu téměř doslova bezvadná oddechovka, které se dařilo umístit extrémně sympatické postavy do nápaditých a v rámci žánru zajímavých situací. Postupem času ale všechny tyhle silné stránky trochu ztrácejí na síle a přelom třetí a čtvrté řady navzdory potenciálně silné dějové linii v Guatemale již připomíná jiný seriál typu jakékoliv náhodné kriminálky běžící ve tři odpoledne na Nově. ()

Reklama

a.keram 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem zvládnul za pár dní celou, takže nemůžu říct že je seriál přímo špatný. Ale po prvních 3 dílech drůhé série jsem seriál na dobu neurčitou odložil. Jasně je to komedie, to mi nevadí. Vadí mi že jako komedie v policejním prostředí mají spisovatelé nutnost hodit do příběhu každé 3 epizody obrovskou přestřelku, které se vždycky záhadně zúčastní přesně naše 3 páry hlavních herců.  Pokud chcete cop buddy seriál co se nebojí vážných témat, tak bych radši doporučil Southland. Pokud chcete komedii z prostředí policie, tak bych doporučil Brooklyn 99. Celkové ok seriál na druhý monitor, nebo k usínání. Ale žádný zázrak to není. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Som už u 6. série a seriál i postavy mám čím ďalej, tým radšej. Vtipné epizódy striedajú tie napínavé, v jednej epizóde romantické scény, v inej scény takmer až nechutné. Príbeh aj dialógy majú hlavu i pätu. Samozrejme je to seriál a je potrebné poukázať na fakt, že četnosť akčných scén dejúcich sa hlavným postavám je silne zhutnená ako to už vo filmovom/seriálovom svete býva. Sledované v originále. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... hmm ... fakt ... s dalšími díly jen soap opera ... ze začátku vtipné a absurdní ... Od druhé série jen trapné ... jen vlažně místy vtipné ... však Nathan F. nadmíru sympatický, Mellisa Ounýl krásná k sežrání, jako bonus ještě víc sexy Ali Farter ... a další sympatické postavy velmi hezky zahrané ... tím jsem odpouštěl celkově debilní a místy už spíš nudné dějství ... na zabití času ok ... ()

Galerie (3 379)

Zajímavosti (27)

  • Na začátku epizody má na sobě John Nolan (Nathan Fillion) tričko The Guardians of Galaxy. V prvním a třetím díle této trilogie Jamese Gunna se Nathan Fillion objevil ve dvou různých cameo rolích -–v prvním díle namluvil modrého mimozemšťana Klyna ve vězení (což byla zároveň jeho první role v MCU) a ve třetím díle si zahrál vedoucího bezpečnosti jménem Master Karja. Měl se objevit i ve druhém díle jako Simon Williams a.k.a. Wonder Man, ale tato scéna byla nakonec z filmu vystřižena. (Lorge)
  • Ve 39. minutě, ke konci rozhovoru mezi Bradfordem (Eric Winter) a detektivem Murphy (Alicia Coppola), má Murphy na krku odznak vždy jinak otočený. (willy1)

Reklama

Reklama