Reklama

Reklama

VOD (1)

Bryan Cranston si ve snímku z produkce HBO Films zopakoval svou divadelní roli prezidenta Lyndona B. Johnsona. Filmovou adaptaci, kterou režíroval Jay Roach, napsal Robert Schenkkan podle své stejnojmenné divadelní hry ověnčené cenou Tony. Biografické drama nabízí strhující pohled do zákulisí bouřlivého prvního roku Lyndona B. Johnsona v prezidentském úřadu. Johnson skládá přísahu bezprostředně po atentátu na JFK, podporuje eskalaci konfliktu ve Vietnamu a vyvažuje protichůdné zájmy narážející na vydání jeho klíčového zákona o občanských právech a na jeho první vítězství v prezidentských volbách. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (38)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Iný pohľad na Johnsona ako podala Selma, obsahovo ale na podobnej úrovni. Cranston opäť skvelý. Politická kecačka s množstvom zákulisných scén, podaná tak, ako sme od HBO zvyknutý. Kto si ide tento žáner, tak sa mu to určite bude páčiť, pre historikov obohatenie čo sa prezidentovej postavy týka. 3 z 5 ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Do politiky za velkou louží se nijak necpu, ale i kdyby to bylo o volbě předsedy JZD a jeho následující konání, tak tohle prostě bylo výborně udělané a hlavně zahrané. Jestli vám nevadí filmové politikaření, tak tohle za zkouknutí stojí. V nemalém týmu producentů mj. sám Cranston i Steven Spielberg. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o LBJ jsem doteď vědel pouze to,že se stal prezidentem díky smrti JFK,takže bylo celkem fajn si rozšířit obzory a zjistit víc o tomhle celkem kontroverzním politikovi.NA druhou stranu je na All The Way vidět,že jde primárně o televizní film se všemi jeho neduhy.Osobně bych uvítal buď lehce zkrátit,nebo se naopak dostat až k válce ve Vitenam,nebo smrti MLK,což jsou věci které tu jsou odbyté pouze titulkem.Cranston každopádně famózní a už jen díky němu se vyplatí tohle vidět...60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Spielberg zaprodukoval televízny film, ktorý takmer v každom smere valcuje jeho nudného LINCOLNA. Príbeh nejde zbytočne do rekapitulácie Johnsonovho života a kariéry, ale sústredí sa na snahu o pretlačenie zákona o volebnom práve pre všetkých. Človeku až rozum zastane, čo sa pred pár rokmi v "demokratickej" Amerike dialo. Celkom sa mi páčilo pomerne reálne zobrazenie nejednoznačnosti politiky a presadzovania vlastných záujmov. Veľké plus je to, že postavy nie sú presne definované ako dobré či zlé a divák si k nim musí hľadať cestu... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lyndon Johnson je mnohými považovaný za najhoršieho prezidenta USA v dejinách. Svoje renomé získal zatiahnutím krajiny do nezmyselnej vojny s Vietnamom, no jeho vláda je spojená aj s vzrastajúcim černošským hnutím za rovnoprávnosť. Film sa zameriava práve na túto otázku, preto nie je snímkom kompletne mapujúcim osobnosť Johnsona. Herecky výkon Bryana Cranstona je tu hodnoverný a uveriteľný. Scenár sa nebál ukázať prezidenta ako vulgárneho človeka, čím bol Johnson známy. Okrem iného chodil často po Bielom dome nahý, raz sa vyčúral priamo pred novinármi a Oválnu pracovňu využíval veľmi často na hrátky s bezpočtom mileniek, to sme vo filme už nevideli. Napriek tomu, že je film limitovaným zobrazením Johnsonovej vlády, je natočený dobre a zaujímavo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama