Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Rominator 

všechny recenze uživatele

FBI agent Zack Reed (Dolph Lundgren) se v utajení jako učitel vydává do školky, aby našel USB flash disk s databází svědků v ochraně. Reedovi to s dětmi zpočátku moc nejde a dostává se mu pomoci od učitelky Olivie (Darla Taylor) a parťáka Sanderse (Bill Bellamy)... Lundgren ve filmu pár úderů rozdá, ale akce je velmi málo a nejde o něco převratného. Lehce zapomenutelný film, který si člověk znovu určitě nepustí. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání trochu zbytečnej film. Dolph si zacvičí, ukáže nám, že je pořád ve formě, ale o to víc je škoda, že se nepředvede v pořádný akci. Úvod kdy aspoň sejme pár padouchů ujde a pobaví aspoň vtípek z automatem kterej nechce dát Dolphovi tyčinku Twix. Jinak po komediální stránce hrozně pasivní film s jakoby nuceným humorem jako v prvním dílu. Ta hvězda navíc jde za to, že Arnieho křečovitý křenění v jedničce bylo utrpení. Dolph aspoň těží ze svého komediálního talentu a dělá co se dá, ale to nestačí.40% ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemělo dnes vzniknout. Reitmanova látka patřila do devadesátek a Šváca si s tím poradil tehdy bravůrně. Po hromadě let a vrásek nějak současné děti neví co s Lundgrenem a Lundgren neví, co se sebou. Darla Taylor oháklá jak porno učitelka se zálibou ve starších mužích? Snad aspoň ty děti se bavili při natáčení. 15% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Rovnaká blbosť, ako jednotka. Netreba si minulosť zbytočne prikrášľovať a romantizovať, pretože nezlomným faktom je, že už prvý diel bol po stránke scenára značne béčkarský, postavy boli skôr karikatúry, akcie bolo minimum a nedala sa absolútne porovnať s najlepšími Arnoldovými kúskami a do toho nasilu namontované mozaikové pasáže o tom, ako heterosexuálny, ale nežný a chápavý muž z Európy, učí malé deti disciplíne a heslu „v zdravom tele zdravý duch“. A kriminálna zápletka? Tak tú skutočne nemá zmysel komentovať, to bolo skrátka čosi strašné. Dvojka je to isté, dokonca nechýba románik medzi učiteľom (59-ročným Švédom) a učiteľkou (29-ročnou Kanaďankou). Ako minule, aj teraz sú najlepšími časťami neuveriteľne predvídateľného filmu decká, ale to je hrozne málo. Neštvalo ma to, prežil som to bez ujmy, ale asi sa zhodneme na tom, že už existencia tohto filmu ako taká je značne absurdná a neviem, či si ho pozrie aj niekto iný, než ten, kto vyrastal na jednotke. V neposlednom rade je to mimo realitu (vypočúvanie škôlkarov agentmi FBI bez prítomnosti rodičov a psychológa, „zastrelenie“ automatu na čokolády...). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, rozhodně to není nic, co by se vyrovnalo prvnímu filmu s Arnoldem, ale docela mi to sedlo, i když je to prostě jen béčková konina. Dolph ale na to nakonec měl. Nejprve jsem si myslel, že to nedá, ale celkem se zadařilo a sem tam je i vtipný. Navíc má docela fajn kolegy a hlavně na Darlu Taylor se dobře kouká, když má brýle. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama