Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, rozhodně to není nic, co by se vyrovnalo prvnímu filmu s Arnoldem, ale docela mi to sedlo, i když je to prostě jen béčková konina. Dolph ale na to nakonec měl. Nejprve jsem si myslel, že to nedá, ale celkem se zadařilo a sem tam je i vtipný. Navíc má docela fajn kolegy a hlavně na Darlu Taylor se dobře kouká, když má brýle. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od natočení jedničky, kde se blýsknul Arnie, uběhlo 26 let a je s podivem, že si na něj nějací tvůrci vzpomněli. Někoho napadlo natočit dvojku a bohužel, tentokrát již bez Arnieho. Zastoupila ho však jiná legenda akčních filmů z dob 80. a 90. let a to přímo, světe div, Dolph Lundgren. I pro mě to byl docela šok, neboť za celou svoji kariéru ryze čistou komedii nikdy nenatočil, takže jsem se na tento fakt díval přeci jen krapet s odstupem. Stalo se a tak se Dolph tímto snímkem přidal mezi akční borce jako jsou kromě Arnieho také Vin Diesel, Jackie Chan či Hulk Hogan, kteří mají ve své filmografii snímek, kde se vypořádávají s dětmi. Film ´Policajt ze školky 2´ však bohužel nemá čím překvapit. Víc jak o volné pokračování celý počin spíše vyznívá jako televizní remake původního snímku. Opakované vtipy, opakované scény, opakované motivy. Jen se tu pro změnu ve školce hledá fleška. Střih je velmi hrubý a tak tomu chybí plynulost a styl. S porovnáním s předchozím snímkem se tedy tento jeví jako naprosto zbytečný a zcela nepochopitelný. Opakovaný vtip už prostě není vtipem a tak tento počin snad pobaví jen ty, co předchozí snímek doposud neviděli. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jediné, co se dá dělat je soustředěná meditace. A půjčte si terapeutické prase z 2Y." Agent Reed se evidentně nedíval na to, když se detektiv Kimble před lety pokoušel zkrotit dítka školkou povinná. A pokud se díval, tak se z toho nepoučil. Takže tady máme podruhé to samé a není to příliš vtipné ani napínavé. Má to však skvělou ředitelku, která dobře ví, že rukama se nebije (od toho jsou basebalové pálky) a také Olivii, která sice vypadá spíše jako striptérka hrající si na učitelku, ale s tím už se dospělý chlap určitě nějak vyrovná. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nebe pro Lundgrena, Peklo pro Schwarzeneggera (a diváky), Ráj pro pedofily. Dolphe, praskej Arnoldovi pro pivo! Je po operaci hercny, nesmí se rozčilovat, raději mu tenhle výtvor pusť, až bude fit, neb by se mu mohlo drasticky přitížit. Tvůrci evidentně zaspali dobu, návrat do devadesátek minulého století nic světoborného nepřináší ani na poli céčkové komedie, která těží ze zastaralé filmové řeči, a nekomediální Lundgren jen podporuje marnost scénáře i režie. Kupodivu to o integritě s dětmi už moc není, pár scének s nimi je jen vzdálenou reminiscencí na Šwarcikův odkaz. Sám jsem tápal, co má být smyslem tohoto filmu, který známou značku rafinovaně zneužívá. S Lundgrenem v jiných filmech nemám potíž, jenže komik tělem a duší to pro mě nikdy nebude. Tudíž se hledala náhrada, jak film rozpohybovat. Tak se mu mezi školní zdi šoupla moc šukatelná učitelka Darla Taylor, s níž posléze randí, a mimoděk hledá ztracenou flashku s citlivými daty, kterou někde v prostorách školy ukryl před smrtí zdejší učitel, za něhož Dolph andrkaverovaně supluje, druhým životem hacker. Ano, chápu, ta blbost učitel ve školce/elitní hacker v jedné osobě může jedině pocházet z hlavinky génia, který naškrábal píčoviny. Dejme tomu, že Steinberg umí psát vkusně idiotsky své béčkové scénáře, jen jsem doposud nikdy u něj nečelil hrozbě, že dění filmu (neomylně!) odhadnu po úvodní minutě. A to se budu muset prokousat naprosto nevtipnými pasážemi, kde se čas od času debilně zjevuje kápo albánského gangu, který má též eminentní zájem na nalezení flashky. Osvěžující pasáže se najdou, je jich pár, ale jo, jsou zde. No, a pak ta ostudně natočená akce. Je jí jen zlomeček, ovšem režisér Don Michael Paul dal vyniknout dojmu jako by se s akcí moc nekámošil, pravda, málem to nejlepší, co doposud odvedl, ze sebe vydal v seriálovém Odpaňourovi s ukrutně sexy Lorenzo Mamlasem. Ale druhý vrchol jeho tvorby přišel v akčňárně Na pokraji smrti, kde se solidně střílelo ostošest, tudíž je záhadou, kam se poděly jeho akční schopnosti. Bez dlouhých vytáček se jedná o pokračování, do něhož se nenasypalo nic vtipného, rozpočtově drahého a největším nápadem je Dolph pojídající čokoládové tyčinky. 4/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1990 natočil režisér Ivan Reitman komédiu "Policajt zo skôlky". Hlavnú úlohu v nej strávrnil Arnold Schwarzenegger. Hora svalov medzi hŕbou malých detí. Moc som sa pri tom nebavil. Po dlhých dvadsiatich šiestich rokoch bola vyprodukovaná druhá časť. Réžie sa chopil Don Michael Paul a toporného Schwarzeneggra nahradil rovnako toporný Dolph Lundgren. Celé je to v podstate také isté ako pôvodný film. Skôr ako pokračovanie to pripomína remake. ** ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Při řádění děti v jeho první den ve školce ma agent Reed (D. Lundgren) umazanou košili modrou barvou s fleky na prsou, v následujícím záběru při příjezdu do domu má však na košili žluté fleky namísto modrých. (SsgtJira)
  • Agent Reed (Dolph Lundgren) řídí červené auto Buick Skylark Custom Convertible ročník 1971. (SONY_)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama