Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1990 natočil režisér Ivan Reitman komédiu "Policajt zo skôlky". Hlavnú úlohu v nej strávrnil Arnold Schwarzenegger. Hora svalov medzi hŕbou malých detí. Moc som sa pri tom nebavil. Po dlhých dvadsiatich šiestich rokoch bola vyprodukovaná druhá časť. Réžie sa chopil Don Michael Paul a toporného Schwarzeneggra nahradil rovnako toporný Dolph Lundgren. Celé je to v podstate také isté ako pôvodný film. Skôr ako pokračovanie to pripomína remake. ** ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Nejprve musím zmínit, že původní film s Arnoldem je pro mě srdcovkou. Divím se, že je to až tak zavaleno kritikou. Samozřejmě, Arnold asi nepatří mezi komediální herce, ale o to tady nešlo. Ty jeho výrazy – nasrané, otrávené, když musel zápolit s malými prcky ze školky, byly nezapomenutelné. Film fungoval skvěle po všech stránkách. Mělo to i emoce, trochu akce a tak. No, dál se rozepisovat k prvnímu filmu nehodlám – to by pak vypadalo, že ho komentuju. No, chtěl jsem to napsat, aby byl alespoň trochu vidět zřejmý rozdíl, protože tento rádoby druhý díl se moc nepovedl. Není to teda žádný odpad, ale spíš kopírák s nuceným humorem. Dolph se tu snaží, ale moc mu to nejde. Je to vcelku takové spíš retardované a místy i trapné. Jak se film dere ke konci, tak se aspon těch pár trochu úsměvných scén objeví. Na začátku trocha menší akce kdy Dolph eliminuje pár protivníků (s nadhledem řečeno – až tak dobré to není). No a zneškodnění dvou otravů u auta – to bylo už slušné. No, to je asi tak vše. Není to tedy nic, co by mě nějak pohoršilo, ale zázrak to taky není. Prostě zbytečný film. ()

Reklama

horor2 

všechny recenze uživatele

Náhodou moc milé překvapení! Čekal jsem sračku jak bič a dostal jsem příjemnou zábavu, navíc po dlouhé době slušný film s Dolphíkem, čehož se cení, vzhledem k tomu v čem dodnes hraje. Kromě Postradatelných ( tam je perfektní ) :-) Samozřejmě na kvalitu prvního dílu to nemá, ale jako pokračování si myslím hodně dobré coby komedie lízlá trochou akcí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od natočení jedničky, kde se blýsknul Arnie, uběhlo 26 let a je s podivem, že si na něj nějací tvůrci vzpomněli. Někoho napadlo natočit dvojku a bohužel, tentokrát již bez Arnieho. Zastoupila ho však jiná legenda akčních filmů z dob 80. a 90. let a to přímo, světe div, Dolph Lundgren. I pro mě to byl docela šok, neboť za celou svoji kariéru ryze čistou komedii nikdy nenatočil, takže jsem se na tento fakt díval přeci jen krapet s odstupem. Stalo se a tak se Dolph tímto snímkem přidal mezi akční borce jako jsou kromě Arnieho také Vin Diesel, Jackie Chan či Hulk Hogan, kteří mají ve své filmografii snímek, kde se vypořádávají s dětmi. Film ´Policajt ze školky 2´ však bohužel nemá čím překvapit. Víc jak o volné pokračování celý počin spíše vyznívá jako televizní remake původního snímku. Opakované vtipy, opakované scény, opakované motivy. Jen se tu pro změnu ve školce hledá fleška. Střih je velmi hrubý a tak tomu chybí plynulost a styl. S porovnáním s předchozím snímkem se tedy tento jeví jako naprosto zbytečný a zcela nepochopitelný. Opakovaný vtip už prostě není vtipem a tak tento počin snad pobaví jen ty, co předchozí snímek doposud neviděli. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Vlastně dost zbytečný film, který jede podle vzorce z jedničky. Hrozně předvídatelné a místy dost přestřelené. Vážně bych chtěla vidět třídu plnou pětiletých cukr free fašistů, který budou dělat učiteli přednášku o lepku a chytat hromadný záchvat hysterie při použití slova burák nebo naopak šílený záchvat aktivity po dvou sušenkách. Když se člověk podívá na videa o vaření nebo nakupování z Ameriky, tak se tomu věří jen horko těžko. Dolph tu působí hrozně prkenně a nuceně. Tady se jen ždímá první díl, ale není to ani vtipné, ani nostalgické. Drtivou většinu filmu na to jen člověk kouká se zvednutým obočím a vrtěním hlavy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)
  • Při řádění děti v jeho první den ve školce ma agent Reed (D. Lundgren) umazanou košili modrou barvou s fleky na prsou, v následujícím záběru při příjezdu do domu má však na košili žluté fleky namísto modrých. (SsgtJira)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno