Reklama

Reklama

Ječná pole za horami

(festivalový název)
  • Velká Británie Barley Fields on the Other Side of the Mountain
Trailer

Obsahy(1)

Pohled dospívající dívky na to, kolik stojí svoboda a kdo za ni platí. Šestnáctiletá Pema žije v odlehlých horách Tibetu. Po celé generace její rodina obdělávala v klidu a míru ječná pole. To však končí momentem, kdy je její otec odveden úřady. Zároveň jí však vstoupí do života buddhistická mniška z místního kláštera, která ji vyzve, aby se připojila ke skupině místních obyvatel, kteří plánují uniknout perzekuci přechodem Himálají do Indie. Pema neví, co dělat. Má teď v době krize opustit matku, babičku a mladší sourozence? Má právo a odvahu se ke skupině připojit a hledat pro sebe nový život? A zatímco Pema přemítá co dělat, zprávy o jejím uvězněném otci nepřicházejí. Čas však běží – pro všechny. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Málo dejový film o Tibete, ktorý ukazuje život 1 obyčajnej rodiny. S jasne kritickým postojom a v istých momentoch (modlitba v budhistickom kláštore) krásny. Zlínfest 2018 ()

Galerie (2)

Související novinky

Zlín Film Festival zná vítěze

Zlín Film Festival zná vítěze

07.06.2018

58. ročník Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež Zlín Film Festival dospěl před pár dny do svého závěru. Na festivalu se objevilo 300 filmů z celkově 55 zemí světa, do soutěžní části pak… (více)

Reklama

Reklama